Fotó: www.dvtk.eu

Edzőmeccsek: Korábbi élvonalbeli riválisát verte meg az MTK

A Diósgyőr ezúttal alulmaradt a budapesti kék-fehérekkel szemben.
Csakfoci Admin 2019. július 17., szerda 22:40
Fotó: www.dvtk.eu
A Diósgyőr ezúttal alulmaradt a budapesti kék-fehérekkel szemben.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. július 17., szerda 22:40

A Diósgyőr előtt adódott az első helyzet egy szöglet után, a kipattanót Tóth Barnabás ollózta centikkel a kapu fölé - derül ki az mtkbudapest.hu összefoglalójából. A hazaiak részéről viszont Vass Patrik gyorsan betalált, de lesről.

Kiegyenlített mezőnyjáték után az MTK szerezte a vezetést a félidő közepén: Lencsét akasztották a tizenhatoson belül, Bognár pedig magabiztosan értékesítette a tizenegyest (1-0). Ezt Varga Bence nagy védése követte,  Orosz Donát 25 méteres lövésénél a léc alól mentett nagyot. Mindkét csapat ment előre a folytatásban is, Bognár előtt adódott nagyobb helyzet, aki szép cselek után emelt 17 méterről a léc fölé.

Lencse is növelhette volna az előnyt: egy szép kiugratás után kilépett, majd ballal 11 méterről kevéssel a léc fölé helyezett - újabb gól így nem esett, MTK-előnnyel fordultak a csapatok.

A második félidő elején Szabó Be. 20 méterről lőtt nem sokkal a léc fölé. A folytatásban főleg a mezőnyjáték dominált, a végén még növelhette volna az előnyét a kék-fehér csapat: Szerencsi ugratta ki Zuigebert, éles szögből lőtt a szélső, viszont a védők szögletre mentettek  a gólvonal elől, így végül 1-0 lett a végeredmény az MTK javára.

MTK Budapest - DVTK 1-0 (Bognár büntetőből)

DVTK: Bukrán - Orosz D., Ndzoumou, Tamás, Vági - Ternován, Szabó Be. - Shestakov (Hasani, 74.), Tóth Ba. (Zsolnai, 46.), Óvári - Bacsa.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz