Diósgyőr: Ukrán és orosz élvonalbeli csapattal is játszanak edzőmeccset

A Diósgyőr hivatalos oldalán közölte, a törökországi edzőtáborozásuk során ukrán és orosz élvonalban szereplő csapatokkal is megmérkőznek a felkészülés során.
Csakfoci Admin 2018. december 12., szerda 15:12
A Diósgyőr hivatalos oldalán közölte, a törökországi edzőtáborozásuk során ukrán és orosz élvonalban szereplő csapatokkal is megmérkőznek a felkészülés során.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. december 12., szerda 15:12

A december 15-i, a Paks elleni idényzárót követően két és fél hetet kapnak a DVTK játékosai a pihenésre, majd január 3-án indul újra a munka. Az első héten Miskolcon dolgoznak a labdarúgók, ezt követően Törökország, közelebbről az Antalya tartományban található Kızılağaç felé veszik az irányt.

Két hét alatt négy felkészülési mérkőzést játszik erős ellenfelekkel a csapat, akik közül az orosz élvonal 6. helyezettje, az FK Rubin Kazan és az ukrán 11. helyezett FK Chornomorets Odessa csapatával már meg is született a megállapodás. Hazaérkezésük után egy hetük marad a finomhangolásra, majd február 2-án fogadják a Mezőkövesdet a bajnokságban.

A rendkívül szoros program miatt a DVTK ezúttal Diósgyőrben nem játszik felkészülési mérkőzést – írja a dvtk.eu.

A DVTK téli programja
Edzőtábor

2019. január 11., péntek
Utazás Törökországba (Miskolc, Kassa, Isztambul, Antalya, Kızılağaç)

2019. január 13., vasárnap
FK Rubin Kazan - DVTK

2019. január 16., csütörtök
??? - DVTK

2019. január 20., vasárnap
??? - DVTK

2019. január 24., csütörtök
FK Chornomorets Odessa - DVTK

2019. január 25., péntek
Hazautazás

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz