Az Újpest és a Loki is vinné a Diósgyőr egyik alapemberét

Két NB I-es csapat is kiszemelte magának a tucatnyi távozó légióst már bejelentő Diósgyőr egyik legnevesebb játékosát, a szerb támadót, Stefan Drazicot. 
Dudás Gábor 2021. június 7., hétfő 12:00
Két NB I-es csapat is kiszemelte magának a tucatnyi távozó légióst már bejelentő Diósgyőr egyik legnevesebb játékosát, a szerb támadót, Stefan Drazicot. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 7., hétfő 12:00

Mint ismeretes, az NB I-es kieséssel modellt is váltottak a DVTK-nál, ahol a tavasszal látott sok légiós helyett a közeljövőben magyar – akár saját nevelésű – játékosokra építik a csapatot és magyar edzője is lett Kondás Elemér személyében.

A tavaszra igencsak “elhorvátosodott” csapat öt külföldi kölcsönjátékosa már a múlt hét elején szakított a DVTK-val, vasárnap pedig újabb nyolc távozóról adott hírt a miskolci klub.

Egyelőre nem volt a távozók között azonban a nagy reményekkel leigazolt Stefan Drazic is, aki tavaly nyáron igazolt vissza az élvonalba, korábban pedig a Mezőkövesd egyik erőssége volt. Azonban a szerb támadó nem igazán tudott a Diósgyőr segítéségére lenni, néhány mérkőzésen kívül elmaradt a tőle várt teljesítménytől. Összesen 4 góllal és 5 gólpasszal zárta a neki jutott 29 bajnokit a 28 éves, belgrádi születésű csatár.

Aki azonban a visszafogott éve ellenére is eséllyel pályázhat arra, hogy továbbra is az OTP Bank Ligában futballozzon.

A csakfoci.hu információi szerint ugyanis Drazicot két élvonalbeli klub, a Magyar Kupa-címvédő Újpest, valamint az NB I-be bajnokként visszajutott DVSC is kinézte magának, és mindkét csapat szeretné mihamarabb a soraiban tudni a támadót.

A csatárnak korábbi hírek szerint ciprusi és lengyel kérője is volt, és élő szerződéssel rendelkezik egyelőre a DVTK-nál. Annyi bizonyos, hogy hétfőn nem edzett együtt csapatával Miskolcon, ugyanis "felmentést kapott a felkészülés elkezdése alól" a hivatalos klubhonlap tájékoztatása szerint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz