Fotó: pmfc.hu

Csonka fordulóval folytatódhat az NB II: Halasztási kérelmet nyújtott be a Pécs

A Szentlőrinccel történt közös megállapodás értelmében halasztási kérelemmel fordult az MLSZ felé a Pécsi MFC. A piros-feketéknél 12 koronavírusos esetet regisztráltak.
Nyikes Zoltán 2022. január 25., kedd 11:14
Fotó: pmfc.hu
A Szentlőrinccel történt közös megállapodás értelmében halasztási kérelemmel fordult az MLSZ felé a Pécsi MFC. A piros-feketéknél 12 koronavírusos esetet regisztráltak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. január 25., kedd 11:14

Kedd délelőtt az NB II-es Pécsi MFC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a súlyos vírushelyzet miatt a klub vezetése a Szentlőrinccel történt közös megállapodás értelmében

halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságához a vasárnapi egymás elleni tavaszi bajnoki szezonnyitó mérkőzés kapcsán.

"Ennek oka, hogy NB II-es labdarúgócsapatunk játékosai és stábtagjai közül többen az elmúlt hetekben elkapták a koronavírusos megbetegedést, melynek eredményeként jelenleg 12 főre növekedett a megbetegedőink száma" - olvasható a közleményben.

A klubhonlapon azt is kiemelik, hogy a stábtagok már visszatértek, esetükben az újbóli munkába állásához nincs szükség visszatérési protokollra, viszont a játékosok közül az orvosi stábbal egyeztetve kevés labdarúgó játékára van jelen pillanatban lehetőség, de nekik is a protokoll által előírt vizsgálatok a napokban történnek meg.

A közleményből kiderül, hogy a mérkőzés pótlására a Szentlőrincnek egyetlen időpont volt megfelelő, ez pedig a válogatott szünet egyik napja (2022. március 26-27.), amit a Pécsi MFC ezúton is köszönettel elfogadott - az ügyben várják a Magyar Labdarúgó Szövetség visszajelzését.

Olvastad már?
Sajtóhír: Ha beválik a Vidi új igazolása, klubrekordért szerződtethetik - a kölcsönért is fizettek
Az egyik legismertebb ukrán újságíró azt írja, hogy a Vidi 100 ezer euróért vette kölcsön Lednevet, ha pedig egy év múlva élne a vételi opcióval, akkor 2 millió eurót kell fizetnie.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz