Bodnár László NB I-re hajtó klubnál vállalt munkát - Dárdai titkos fegyvere is érkezik

Az NB II élcsapata, a Kisvárda igyekszik megerősíteni a klub háttérországát is.
Mokány Lajos 2017. február 11., szombat 11:51
Az NB II élcsapata, a Kisvárda igyekszik megerősíteni a klub háttérországát is.
Szerző: Mokány Lajos 2017. február 11., szombat 11:51

A klub jelenleg az ötödik helyen áll a másodosztályban, három pontra a feljutó helytől. Kisvárdán most szurkolói ankétot tartottak, ahol rendszeres vendég a fejlesztési miniszter is. Dr. Seszták Miklós mérföldkőnek nevezte a 2017-es évet a kisvárdai futball történetében. Elmondta, előfordulhat, hogy kiharcolja a csapat a feljutást (azt is bejelentették, hogy ez esetben vállalnák a magasabb osztályt), átadhatják a már épülő új stadiont és az új tanévtől beindul a labdarúgó akadémia.

Bővült az utánpótlás-nevelés szakmai stábja is. Érkezett a korábbi válogatott futballista, a nagypályás pályafutását éppen Kisvárdán befejező Bodnár László, akinek a kárpátaljai akadémiai összekötőként lehet nagy szerepe. Kis Jánost a futsal világából ismerhetik a szurkolók, ő volt az, aki Dárdai Pál vendége volt ősszel, és edzést is tartott a berlinieknek, míg a klubhoz szintén csatlakozó Virág István korábban Nyíregyházán dolgozott.

A Kisvárda egyébként ott van a fogadóirodáknál a feljutásra esélyes klubok között, 10-szeres pénzt fizetne a csapat NB II-es sikere. Erre csak három klubnak jobbak az esélyei - RÉSZLETEK ITT.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz