Magyar bajnok edzőt nézett ki magának az NB I-ért harcoló klub

Honlapunk úgy tudja, hogy Dragan Vukmir váratlan távozása után Aczél Zoltán volt az első számú jelölt a megüresedett vezetőedzői posztra.
Privacsek András 2022. május 5., csütörtök 11:03
Honlapunk úgy tudja, hogy Dragan Vukmir váratlan távozása után Aczél Zoltán volt az első számú jelölt a megüresedett vezetőedzői posztra.
Szerző: Privacsek András 2022. május 5., csütörtök 11:03

A csakfoci.hu értesülései szerint a Szeged Aczél Zoltánt nézte ki a vezetőedzői pozícióra, miután április elején Dragan Vukmir a Diósgyőrhöz távozott.

A Kozármisleny szakvezetője azonban meg akarta nyerni az NB III-as bajnokságot csapatával, ezért szezon közben nem váltott klubot.

A Kozármisleny ugyan magabiztosan nyerte a Közép-csoportot, sőt, egyelőre veretlen, de nem biztos, hogy el tud indulni az NB II-ben. Ha így lesz, Aczél könnyebben lesz mozdítható és akár Szegeden újra felmerülhet a neve. A szakember szerződése ráadásul június 30-án lejár mostani csapatánál.

Aczél 2008 és 2010 között Erwin Koeman segítője volt a magyar válogatottnál, de dolgozott többek között Siófokon, a DVTK-nál és a Haladásnál is.

A Szeged három fordulóval a bajnokság vége előtt az NB II 4. helyén áll, 6 pontos hátrányban a második Kecskemét mögött.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz