A téli szünet alatt házon belül oldotta meg az edzőkérdést az NB II-es csapat

Az NB II 16. helyen telelő Tiszakécske klubigazgatója, Nyiles Elek a csapat hivatalos honlapjának adott őszi idény értékelőjében elmondta, hogy Virágh Ferenc lett a vezetőedző.
Csakfoci Admin 2019. december 25., szerda 18:41
Az NB II 16. helyen telelő Tiszakécske klubigazgatója, Nyiles Elek a csapat hivatalos honlapjának adott őszi idény értékelőjében elmondta, hogy Virágh Ferenc lett a vezetőedző.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 25., szerda 18:41

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy NB II-es Duna Aszfalt Tiszakécskei LC november elején közös megegyezéssel szerződést bontott Simon Antal vezetőedzővel. Helyét Virágh Ferenc pályaedző vette át, ideiglenes jelleggel.

A tiszakécskeiek klubigazgatója, Nyilas Elek értékelte az őszi idényt a klubhonlapon, mely során beszélt a játékoskeretet érintő változásokról, valamint azt is elárulta, ki irányítja a csapatot tavasszal.

Természetesen látjuk a problémákat is és rajta vagyunk a megoldásokon. Lesznek személycserék, hiszen vannak olyan labdarúgók, akik kevesebb játéklehetőséget kapnak. Nekik segíteni fogunk, hogy más klubokhoz igazoljanak a több játéklehetőség reményében. Már azon is dolgozunk, hogy olyan játékosokat is igazoljunk, akik segíteni tudnak mind a védelemben, mind a középpályán és a csatársorban is – kezdte Nyilas a tiszakecskefoci.hu-nak. – Sokszor hallottam arról különböző fórumokon kritikát, hogy milyen játékosokat igazoltunk az elmúlt időszakban. Ezzel kapcsolatban szeretném leszögezni - nem a magam védelmében-, hogy a játékoskeret kialakításánál elsősorban a mindenkori vezetőedző véleménye a perdöntő.

Természetesen, ami az én hibám, azért a mindenkori felelősséget vállalom. Van egy klubfilozófiánk, van egy elképzelésünk, ami alapján közösen alakítjuk ki a keretet a rendelkezésünkre álló forrásokból, lehetőségekből.

Mióta itt én szakmai igazgatóként dolgozom, ehhez a klubhoz olyan játékos nem került, akit a vezetőedző ne szeretett volna a csapatában tudni.

Nyilas végül azt is elárulta, ki fogja ellátni az edzői teendőket a folytatásban.

- Virágh Ferencet kineveztük vezetőedzőnek. A munkáját a továbbiakban is Nagy Zsolt és Vellai Áron segíti majd. Virágh Ferenc megérdemli, hogy megkapja a lehetőséget, az elkezdett munka így remélhetőleg folytonos és sikeres marad. Nagyon sok sikert kívánunk neki - tette hozzá.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható!

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz