A legnagyobb riválishoz igazolhat a Haladás rutinos légiósa – már hivatalos

A csakfoci.hu információi szerint a Haladás 34 éves szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályása, Miroslav Grumic az NB II-ben feljutásra pályázó Zalaegerszegnél folytathatja pályafutását. A Haladás szerda délután hivatalos bejelentést tett.
Csakfoci Admin 2019. január 23., szerda 11:55
A csakfoci.hu információi szerint a Haladás 34 éves szerb-magyar kettős állampolgárságú középpályása, Miroslav Grumic az NB II-ben feljutásra pályázó Zalaegerszegnél folytathatja pályafutását. A Haladás szerda délután hivatalos bejelentést tett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 23., szerda 11:55

A csakfoci.hu információi szerint másfél év után távozik az NB I-ben a kiesést jelentő 12. helyen álló Haladástól a csapat szerb-magyar kettős állampolgárságú játékosa, Miroslav Grumic, aki nyárig az élvonalbeli álmokat szövegető Zalaegerszegnél folytathatja pályafutását.

Úgy tudjuk, hogy a két klubnak nem volt nehéz egyezségre jutni a játékos csapatváltását illetően, hiszen mindkét együttes a törökországi Larában edzőtáborozott a téli felkészülés során.

Értesüléseink szerint elsősorban csatárként, majd a Haladásnál az utóbbi időben védőként bevethető játékos a ZTE hazaérkezése után csütörtökön már az újdonsült csapattársaival fog együtt edzeni Zalaegerszegen, ahol az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok és a szerződése aláírása után pénteken hivatalosan is bemutatják, mint új igazolást.

Grumic pályafutása során Magyarországon korábban megfordult Kaposváron és Pécsen, majd a Diósgyőr, a Kisvárda és a Kozármisleny mezét is magára ölthette a Haladást megelőzően.

Az NB II-es ZTE-nél magyar származású, magyar nagyszülőkkel rendelkező futballisták is játszanak, többek között a keret tagja a horvát Aljosa Vojnovic és Zoran Lesljak, és a szlovák Szépe János is, és így Grumic egy magyar szálnak köszönhetően igazolhat "futballmagyarként" a ZTE-hez.

HIVATALOS LETT: A Haladás klubhonlapján jelentette be, hogy Miroslav Grumic tavasszal az NB II. második helyén álló Zalaegerszegi TE együttesében folytatja pályafutását. A 34 éves szerb-magyar középpályás ugyan végigjátszotta a keddi, Sepsi OSK elleni edzőmérkőzést, ám szerdán már csatlakozott a vasiakkal egyébként egy hotelban lakó NB II-es ZTE-hez – írja a haladas.hu.

https://www.facebook.com/ztefc.hu/photos/a.287463898087089/1125530804280390/?type=3

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz