Fotó: honvedfc.hu

NB II: Válogatott támadót igazolt a Honvéd - hivatalos

A Honvédnál folytatja pályafutását Futács Márkó. A 34 éves csatár korábban háromszor szerepelt a magyar válogatottban.
Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 19:13
Fotó: honvedfc.hu
A Honvédnál folytatja pályafutását Futács Márkó. A 34 éves csatár korábban háromszor szerepelt a magyar válogatottban.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 19:13

Rutinos, itthon és külföldön is sikeres válogatott támadó csatlakozik a Budapest Honvédhoz, miután klubunk megegyezett Futács Márkóval, aki a szezon hátralevő részében erősíti a piros-feketéket - irja a honvedfc.hu.

- Futács Márkó már nyáron is célkeresztben volt nálunk, akkor még másként alakultak a dolgok, most azonban adódott egy lehetőség, így kimagasló tudású játékost hozhattunk Kispestre. Reményeink szerint a Honvéd egészségügyi stábjának segítségével hamarosan formába lendül és fokozatosan egyre többet játszhat. Hiszünk benne, hogy Futács Márkó hosszú távon is a klub segítségére lesz, első körben nyárig, aztán a szezon végeztével közösen döntünk a folytatásról – mondta Kun Gergely, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

- Futács Márkó személyében egy gólerős középcsatár érkezik hozzánk, remek mentalitású, jó hozzáállású játékos, hiszünk benne, hogy tudásával és tapasztalatával hozzájárult ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk a szezon hátralevő részében, a játékával és a góljaival is a Honvéd segítségére lehet – mondta Fehér Péter szakmai igazgató.

- Nagyon boldog vagyok és hálás a Honvédnak, hogy megkaptam a lehetőséget. Rendkívül motiváltnak érzem magam, szeretnék minél hamarabb játszani, a pályán és a pályán kívül is segíteni a csapatnak. A legfontosabb, hogy minél hamarabb pályára lépjek és minél többet játsszak a szezon végéig, hozzájárulva ahhoz, hogy pozitívan zárjuk a bajnokságot - jelentette ki Futács.

Futács Márkó legutóbb az MTK-ban szerepelt (31 bajnokin 16 gólt szerzett) 2022 őszének második felét sérülés miatt hagyta ki (egy meniszkusz ciszta volt a térdében), 2023 januárjában megoperálták, majd áprilisban térhetett vissza, míg szeptemberben közös megegyezéssel bontott szerződést a kék-fehérekkel. A támadó teljesen egészséges, de a csapatedzések és a meccsterhelés még hiányzik, a cél, hogy fokozatosan lendüljön játékban, egyre több lehetőséget kapva, s a tervek szerint néhány héten belül léphet először pályára. - Kemény munka van mögöttem, a Honvédnál is sok a feladat, hiszen utol kell érni magam, miközben türelemmel kell lennem a testem felé. Nem akarunk kapkodni, de eltökélt vagyok, hogy minél hamarabb a pályán lehessek.

Olvastad már?
A Honvéd tulajdonosa a klub eladásáról beszélt: "Több potenciális érdeklődővel is tárgyalunk"
Bozó Zoltán, a Honvéd tulajdonosa elmondta, hogy hónapok óta tárgyalnak a klub eladásáról, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek az egyeztetések mikor záródnak le.
Elolvasom

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz