Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd tulajdonosa a klub eladásáról beszélt: "Több potenciális érdeklődővel is tárgyalunk"

Bozó Zoltán, a Honvéd tulajdonosa elmondta, hogy hónapok óta tárgyalnak a klub eladásáról, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek az egyeztetések mikor záródnak le.
Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 16:57
Fotó: honvedfc.hu
Bozó Zoltán, a Honvéd tulajdonosa elmondta, hogy hónapok óta tárgyalnak a klub eladásáról, de egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek az egyeztetések mikor záródnak le.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 2., kedd 16:57

Nem kizárt, hogy Leisztinger Tamás lesz a Honvéd új tulajdonosa.
- Tény, hogy hónapok óta folynak a tárgyalások, melynek eredményeként a klubnak új tulajdonosa lehet - mondta Bozó Zoltán a sportal.hu-nak.

- Viszont fontos kiemelni, hogy nem egy, hanem több potenciális érdeklődővel is tárgyalunk. Azt azonban nem tudom megmondani, hogy mikor jutunk el a zárásig. Sok mindentől függ, nehéz jósolni. Volt az életemben már hasonló ügylet, ami véget ért két hónap alatt, de akadt olyan is, ami két évig tartott. Amikor mi vettük meg a Honvédot, akkor egy évnél is tovább tartottak a tárgyalások.

A jelenlegi tulajdonos szerint már régóta keresik a megoldást.
- Maga a partner keresése már elég régóta tart. Nem sikerült megfelelő számú támogatót behozni – ilyen irányú tárgyalások is folynak –, így a tulajdonosi kör adja a finanszírozás túlnyomó részét. Úgy gondoltuk, ha jelentős fejlődést akarunk elérni, akkor ahhoz további partnerekre van szükségünk. Innen indult el az egész folyamat, az egyik lehetséges vevővel már bő fél éve tart az egyeztetés.

A kispesti szurkolók április 7-ére figyelemfelkeltő megmozdulást szerveznek a csapat gyenge szereplése miatt. A Honvéd jelenleg a 12. helyen áll az NB II-ben.

Olvastad már?
NB II: Válogatott támadót igazolt a Honvéd - hivatalos
A Honvédnál folytatja pályafutását Futács Márkó. A 34 éves csatár korábban háromszor szerepelt a magyar válogatottban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz