Fotó: vasasfc.hu

NB II: Nagyon komoly büntetést kapott a Vasas sportszerűtlen játékosa

Holender Filipet a hétfői, ETO FC Győr elleni NB II-es rangadó lefújását követően állította ki a játékvezető.
Csakfoci.hu 2024. május 22., szerda 20:43
Fotó: vasasfc.hu
Holender Filipet a hétfői, ETO FC Győr elleni NB II-es rangadó lefújását követően állította ki a játékvezető.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 22., szerda 20:43

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának szerdai döntésének értelmében Holender Filip 5 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni - írja a vasasfc.hu.

A Vasas játékosa a találkozó lefújását követően két sárgalapos figyelmeztetés után kapott piros lapot, majd sértő mozdulatot tett és sértő kifejezést használt a játékvezető személyére.

Ahogy honlapunk is beszámolt róla: Holender folyamatosan szövegelt a játékvezetői hármasnak, továbbá megtapsolta őket, káromkodott, Bogár játékvezető felé pedig lefizetést jelentő egyezményes jeleket is mutogatott. Nem csoda tehát, hogy piros lapot kapott és az sem, hogy ilyen súlyos büntetéssel sújtotta az MLSZ.

Mindez azt jelenti, hogy 29 éves támadóra nemcsak a vasárnapi, Soroksár elleni szezonzárón nem számíthat Gera Zoltán, hanem a következő idény első négy találkozóján sem – függetlenül attól, melyik osztályban szerepel majd a Vasas.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz