Fotó: kbsc.hu

NB II: Megvan a Kisvárda klubikonjának új csapata - hivatalos

A Kisvárdától távozó Lucas a Kazincbarcika csapatában folytatja.
Póczik Dávid 2024. június 26., szerda 13:08
Fotó: kbsc.hu
A Kisvárdától távozó Lucas a Kazincbarcika csapatában folytatja.
Szerző: Póczik Dávid 2024. június 26., szerda 13:08

Lucas Marcolini személyében rutinos, brazil-magyar kettős állampolgársággal rendelkező középpályással erősített az NB II-es Kazincbarcika - erről a klubhonlap számolt be.

Lucas 17 éves volt, amikor leigazolta a Debrecen, azóta egy apró megszakítást leszámítva Magyarországon játszik, kétszeres Magyar Kupa győztes, s a Kisvárda klubikonja, hiszen kilenc éven át volt a meghatározó játékosa az együttesnek.

- Örülök, hogy itt vagyok Kazincbarcikán, remélem, hogy sikeres szezonunk lesz. Sok ismerős arccal találkoztam már első alkalommal is, s úgy gondolom, nem lesz probléma a beilleszkedéssel. Az edzői stáb egy részét is jól ismerem, dolgoztunk már együtt. Nagyon bízom abban, hogy jó döntés volt, hogy a Kazincbarcikát választottam új klubomként, most pedig belevágunk a munkába, és készülünk ezerrel, hogy nagyon jó szezonunk legyen! - mondta Lucas a szerződés aláírását követően.

Olvastad már?
Az Újpest elnöke: "Ferencváros? Mi ugyanezt meg tudjuk csinálni okosan és gyorsan"- Csoboth, az átigazolások és a félig magyar keret is téma volt az új klubvezetés és Grzelak bemutatkozásán
Egy keddi, meghívásos médiaeseményen beszélt a csapata jövőjéről és terveiről az Újpest FC elnöke, Ratatics Péter, ügyvezetője, Benczédi Balázs, illetve a lila-fehérek új vezetőedzője, a Fehérvártól érkezett Bartosz Grzelak a Szusza Ferenc Stadion sajtótermében. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz