Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

NB II: Kistelekiékhez új edző érkezik - rivális trénere az egyik fő jelölt

A Csakfoci információi szerint Aczél Zoltán a zuglóiak fő jelöltje, de egyáltalán nem lesz könnyű a megszerzése.
Csakfoci.hu 2024. május 30., csütörtök 12:34
Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc
A Csakfoci információi szerint Aczél Zoltán a zuglóiak fő jelöltje, de egyáltalán nem lesz könnyű a megszerzése.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 30., csütörtök 12:34

Eseménydús és végül sikeres szezon áll a BVSC mögött, amely kiharcolta az NB II-ben maradást. A csapat még a zuglóiakat veretlenül feljuttató Urbán Flóriánnal kezdte meg az idényt, majd ideiglenesen Kincses Ádám pályaedző vette át az irányítást, ezután némi meglepetésre az eddig vezetőedzőként nem dolgozó Szekeres Tamás állt a csapat élén, majd ismét Kincses Ádám “jöhetett” - persze a fontos kérdésekben szorosan együttműködve Kisteleki István szakmai igazgatóval.

A Csakfoci információi szerint a következő bajnokságot már új vezetőedzővel kezdik meg a BVSC-nél. Úgy tudjuk, hogy az egyik fő jelölt a szintén NB II-es, így közvetlen rivális Kozármislenyt irányító Aczél Zoltán. Érdekesség, hogy a rutinos szakembert egyszer már csábították a zuglóiak, ám akkor nem sikerült megegyezni, és információink szerint bár biztos, hogy ismét szívesen látnák őt, az még közel sem dőlt el, hogy tényleg átigazol-e. Már csak azért sem, mert Aczélnak élő szerződése van a mislenyeikkel, így ki kellene vásárolni őt - emiatt sem kizárt, hogy más jelöltekkel is egyeztet a BVSC.

A Kozármisleny nagy bravúrral az ötödik helyen végzett, a BVSC 13. lett az NB II-ben.

Olvastad már?
A hazai bíróvezér: "Soha nem volt még ilyen kevés súlyos játékvezetői hiba az NB I-ben, mint idén" - a Vasasnak és a Vidinek sincs igaza a sorsdöntő ítéletekkel kapcsolatban
A VAR bevezetése óta 80 százalékkal kevesebb súlyos hiba volt az idei szezonban az NB I-es mérkőzéseken, mint a videóbírós rendszer előtt és csaknem 40 százalékkal nőtt a kimagasló játékvezetői osztályzatok száma az ellenőri jelentések alapján. Volt olyan NB II-es meccs, amely után a hibázó bíró visszavonult, ugyanakkor az OTP Bank Ligában a bronzéremről döntő mérkőzés hosszabbításában jó döntés született, ahogy az ETO-Vasas nagy port kavart ítéletei is rendben voltak. Hanacsek Attila, az MLSZ JB elnöke szűk körben beszélt az általa felügyelt szakterületek eredményeiről és problémáiról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz