Fotó: haladas.hu

NB II: Fontos bejelentést tett a Haladás, miután az MLSZ elutasította a licenckérelmét - közlemény

A szombathelyi klub azt írja, hogy maradéktalanul eleget tettek az MLSZ klublicenc eljárásához kapcsolódó hiánypótlási kötelezettségének.
Nyikes Zoltán 2024. május 4., szombat 12:41
Fotó: haladas.hu
A szombathelyi klub azt írja, hogy maradéktalanul eleget tettek az MLSZ klublicenc eljárásához kapcsolódó hiánypótlási kötelezettségének.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 4., szombat 12:41

A múlt hét elején számoltunk be arról, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága elbírálta a 2024/25. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es), nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket, a szövetség hivatalos közlése szerint pedig az NB I-től nyolc év után búcsúzó Mezőkövesd és korábbi cikkünknek megfelelően a nehéz anyagi helyzetben lévő, NB II-es Haladás licenckérelme sem került jóváhagyásra.

Az MLSZ ekkor kitért arra is, hogy ezen kluboknak van még lehetőségük arra, hogy licencet kapjanak, ugyanis a klublicenc-alapeljárásban meghatározottaknak megfelelően április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a szabályzatnak való megfelelésüket.

Szombat délelőtt a vasiak vezetősége a klubhonlapon tett bejelentést az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról. Azt írják, hogy a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgàltató Kft. 2024. május 3-ig maradéktalanul eleget tett az MLSZ klublicenc eljárásához kapcsolódó hiánypótlási kötelezettségének, a következő licencadó ülésre pedig május 10-én kerül sor, ekkor itt határoznak majd a Haladás következő idénybeli NB II-es indulási jogáról.

Olvastad már?
Kubatov: "A Fradi ellen még a kiscsapatok is BL-döntőt játszanak" - az FTC-elnök Stankovic és Marquinhos jövőjéről, valamint az új szponzorokról is beszélt
A Ferencváros alapításának 125. évfordulóján Kubatov Gábor az M4 Sportnak adott hosszabb interjút.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz