Fotó: www.paksifc.hu

NB II-es csapat igazolta le a Vidi kétszeres bajnokát – hivatalos

A rutinos hátvéd azon lesz, hogy újra NB I-es csapat legyen a zöld-fehér klub.
Nyikes Zoltán 2020. február 10., hétfő 19:32
Fotó: www.paksifc.hu
A rutinos hátvéd azon lesz, hogy újra NB I-es csapat legyen a zöld-fehér klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 10., hétfő 19:32

Hivatalossá vált, amit honlapunk korábban már előre jelzett: a másodosztályú ETO FC Győr szerződtette Fejes Andrást, aki legutóbb az élvonalbeli Paksi FC-t erősítette, korábban pedig két bajnoki címet is ünnepelhetett a MOL Fehérvár FC együttesével.

A klubhonlap tájékoztatása szerint a 31 éves játékos két és fél éves szerződést írt alá.

– Örülök, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz tudtam igazolni! Azon leszek, hogy újra NBI-es csapat legyen az ETO és visszakerüljön oda, ahova méltán megérdemli! – nyilatkozta Fejes az eto.hu-nak.

A védelem közepén és bal oldalán is bevethető labdarúgó Székesfehérváron nevelkedett, 53 tétmérkőzésen viselte a Vidi mezét, a paksi időszaka előtt pedig kölcsönben megfordult a Puskás Akadémia, a Siófok és az MTK Budapest együtteseinél is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz