NB II: Eldőlt Vukmir jövője is a klubjánál - hivatalos

A veszélyzónából a Balaton-parti csapatot a középmezőnybe vezető Vukmir Dragannal hosszabbítottak.
Csakfoci.hu 2023. június 8., csütörtök 12:33
A veszélyzónából a Balaton-parti csapatot a középmezőnybe vezető Vukmir Dragannal hosszabbítottak.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 8., csütörtök 12:33

Vukmir Dragan a téli felkészülési időszak során vette át a Siófok irányítását, ekkor mindössze 1 pontra álltak a Balaton-partiak az osztályozós helyektől. A szakember - aki első siófoki mérkőzésén győzelemmel debütált a Csákvár ellen a kispadon - azonban eredményes munkát végzett, hiszen a vezetésével sikerült tavasszal a tabellán a 8. helyig jutnia a Siófoknak.

Emellett összekovácsolta és egyben is tartotta az öltözőt, aminek meg is lett az eredménye: a Merkantil Bank NB II végére 10 meccses veretlenségi szériát produkált a csapat, 3 döntetlen mellett 7 siófoki győzelem született.

Bár a két fél közös folytatása mindezek ellenére sem volt biztos, csütörtökre eldőlt, hogy Vukmir marad a BFC Siófok vezetőedzője. A bejelentés szerint "mindkét fél hosszú távra tervez, ennek köszönhetően a szakember szerződése 1+1 évvel hosszabbodott meg".

Olvastad már?
Interjú: Vukmir brutális sorozattal sokkolta az NB II-t - így maradt bent simán a Siófok
Dragan Vukmir az idényt a DVTK kispadján kezdte, de pár forduló után felállították. Télen szinte teljes csendben a kiesőjelölt Siófokhoz szerződött, hogy aztán a tavasz az ő hangos sikereiről szóljon. Az NB II egyik legkisebb költségvetésű keretével tavasszal az egész mezőnyt meglepte. A Siófok végül nemhogy nem esett ki, de a 8. helyen zárt. Vukmir vezetésével produkáltak egy 10 meccses veretlenségi sorozatot, és a tavaszi tabellán az 5. helyen végeztek. A szerb edző úgy tűnik, ennek ellenére nem marad Siófokon.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz