Fotó: bvsc.hu

NB II: Eldőlt, kinek kell benntartania a nagy bajban lévő csapatot - egy kipróbált modellt hoz vissza a kiesés ellen küzdő klub

Ahogy arról a csakfoci.hu beszámolt, Szekeres Tamás távozott a BVSC kispadjáról. Úgy tudjuk, már megvan az utódja.
Csakfoci.hu 2024. április 23., kedd 14:54
Fotó: bvsc.hu
Ahogy arról a csakfoci.hu beszámolt, Szekeres Tamás távozott a BVSC kispadjáról. Úgy tudjuk, már megvan az utódja.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 23., kedd 14:54

A BVSC öt fordulóval az NB II-es bajnokság vége előtt kiesőhelyre csúszott vissza, ezért Szekeres Tamás az eddigi vezetőedző lemondott.

Információink szerint, már megvan az utód is. A zuglói klubnál azt a modellt alkalmazhatják, amit Urbán Flórián szeptemberi menesztése után Szekeres érkezéséig már kipróbáltak, vagyis az eddigi pályaedző, Kincses Ádám vezeti az edzéseket, de a fontos szakmai döntéseket Kisteleki István, szakmai igazgató hozza majd meg.

A BVSC jelenleg egy pontra van a bennmaradást jelentő 14. helytől. Az utolsó öt fordulóban a Csákvár, a Kozármisleny, a Nyíregyháza, a Tiszakécske és a Honvéd lesz a kék-sárgák ellenfele.

Olvastad már?
Interjú Kisteleki Istvánnal: "Nem kell félnie a Fradinak, nem akarunk NB I-esek lenni"
Kisteleki István nyíltan beszél arról, hogy Urbán Flórián elküldése után ő állítja-e össze a csapatot, arról, hogy melyik edző min bukott meg az állásinterjún. Elmondja, hogy Urbán stílusa szerinte is vállalhatatlan volt, de ők vállalták, mert ilyen edzőre volt szükségük. Örül, hogy a Kisvárda már nem élcsapat, de azt nem kívánja, hogy kiessen az NB I-ből. Kiderül az is, ha a magyar futballt a 100 méteres síkfutáshoz hasonlítjuk, akkor a Ferencvárosnak 95 métert kell futnia, az Újpestnek 110-et. Vállalja, ha háromszor nagyobb költségvetéssel rendelkeznének sem biztos, hogy jobbak lennének.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz