Fotó: vkla.hu

NB II: A Fradi korábbi válogatott játékosát nevezhetik ki a BVSC élére

A jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Csakfoci.hu 2023. november 29., szerda 14:00
Fotó: vkla.hu
A jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 29., szerda 14:00

A Nemzeti Sporthoz hasonlóan a Csakfoci is úgy értesült, hogy a Ferencváros korábbi válogatott labdarúgóját, Szekeres Tamást nevezhetik ki az NB II-es BVSC élére, mostantól ő felelhet a szakmai munkáért.

Úgy tudjuk, a szerdai edzésen már az 51 éves szakember is jelen volt, de marad az együttesnél az a Kincses Ádám is, aki Urbán Flórián távozása után irányította a csapatot.

Szekeres labdarúgó-karrierje után több helyen is sportvezetőként dolgozott, volt többek között az MLSZ technikai igazgatója (éppen a BVSC mostani szakmai igazgatója, Kisteleki István idején), de a Groupama Arénát üzemeltető LUSS Kft. ügyvezető igazgatója is.

A BVSC 16 forduló után újoncként a 14. helyen áll, a legutóbbi fordulóban 0-0-s döntetlent játszott a Tiszakécskével.

Olvastad már?
Interjú Kisteleki Istvánnal: "Nem kell félnie a Fradinak, nem akarunk NB I-esek lenni"
Kisteleki István nyíltan beszél arról, hogy Urbán Flórián elküldése után ő állítja-e össze a csapatot, arról, hogy melyik edző min bukott meg az állásinterjún. Elmondja, hogy Urbán stílusa szerinte is vállalhatatlan volt, de ők vállalták, mert ilyen edzőre volt szükségük. Örül, hogy a Kisvárda már nem élcsapat, de azt nem kívánja, hogy kiessen az NB I-ből. Kiderül az is, ha a magyar futballt a 100 méteres síkfutáshoz hasonlítjuk, akkor a Ferencvárosnak 95 métert kell futnia, az Újpestnek 110-et. Vállalja, ha háromszor nagyobb költségvetéssel rendelkeznének sem biztos, hogy jobbak lennének.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz