Fotó: Nyíregyháza Spartacus

NB II: A feljutásra törő Szpari triplázott, egy nagy menekülő duplázott a forduló válogatottjában - itt a csapat

Az NB II 22. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 13:57
Fotó: Nyíregyháza Spartacus
Az NB II 22. fordulóját követően is összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 27., kedd 13:57

Az NB II 22. fordulójának válogatottja

Winter (Siófok) - Murka (Csákvár), Varjas (Siófok), Gengeliczki (Nyíregyháza) - Rácz (Haladás), Márkvárt (Szeged), Toma (Nyíregyháza), Nagy D. (Nyíregyháza), Csernik (Haladás) - Medgyes (Gyirmót) - Szarka (Ajka)

Winter Dániel (Siófok)

A fiatal kapus sokadik clean sheetje, ezúttal az esélyesebb Honvéd otthonában. Winter stabil teljesítményének is köszönhető, hogy a Siófok rohamléptekkel menekül a kiesés elől.

Murka Benedek (Csákvár)

A Csákvár gyakorlatilag azért meccselt Budafokon, hogy ne kerüljön a kiesőjelöltek közé, és győzelmével ezt a célt egyelőre el is érte. Murka a szokásos stabil játéka mellett két gólpasszal vállalt hatalmas részt a sikerből.

Varjas Zoltán (Siófok)

A Honvéd támadóit remekül semlegesítette, biztos pont volt földön és levegőben is.

Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza)

Feljutási rangadón, rendkívül feszült hangulatban hozta azt, ami elvárható volt tőle. Vezér volt, higgadtan, magabiztosan irányította a védelmet, az ETO a hazai pálya ellenére sem tudott mit kezdeni az általa irányított védelemmel.

Rácz Barnabás (Haladás)

Sokat vállalt, összefogta a Halit és rúgott egy remek és egyben nagyon fontos gólt, mely a győzelmet jelentette.

Márkvárt Dávid (Szeged)

Gólt rúgott, gólpasszt adott, így annak ellenére ott a helye a forduló tizenegyében, hogy sem csapata játéka, sem a mérkőzés színvonala nem volt jónak mondható.

Toma György (Nyíregyháza)

Brutális futómennyiség, rengeteg nagy intenzitású futás, sok párharc és szerzett labda, kulcsszerepe volt abban, hogy az ETO támadójátéka teljesen csődöt mondott.

Nagy Dominik (Nyíregyháza)

NB I-es teljesítményt rakott le a feljutási rangadón, és ezzel sokat tett azért, hogy a Nyíregyháza szinte már hátra is dőlhessen, ami a feljutást illeti.

Csernik Kornél (Haladás)

Ezen a mérkőzésen a góllövésen kívül minden sikerült neki. Végig veszélyesen, sokat vállalva játszott, az első gól előtti lövése gólpasszt ért, a második gól előtti támadás is tőle indult.

Medgyes Zoltán (Gyirmót)

Végig veszélyesen futballozott, rúgott egy gólt, folyamatosan veszélyt jelentett az ellenfél kapujára, nem rajta múlt, hogy csapata meglepetésre elszalasztotta a győzelmet.

Szarka Ákos (Ajka)

Az ő beválogatását nem kell magyarázni, aki rúg egy olyan gólt, mint amit ő követett el, annak a forduló válogatottjában a helye a világ minden táján.

A forduló edzője

Dragan Vukmir (Siófok)

A tavaszi szezon előtt biztos kiesőnek tartott Siófokkal remekül menetel, és ezúttal a hosszú ideje veretlen Honvédot győzte le idegenben csapatával.

A forduló cseréje

Nagy Zoárd (Csákvár)

20 percet töltött mindössze a pályán, de így is főhős lett az utolsó percben szerzett győztes góljával.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz