ZTE

ZTE: Északmacedón válogatott játékos iránt érdeklődik a klub

A csakfoci.hu információi szerint a ZTE FC szívesen látná soraiban Todor Todoroskit, a szerb élvonalbeli Radnicski Nis jobbhátvédjét.
Csakfoci Admin 2022. január 15., szombat 9:38
A csakfoci.hu információi szerint a ZTE FC szívesen látná soraiban Todor Todoroskit, a szerb élvonalbeli Radnicski Nis jobbhátvédjét.
Szerző: Csakfoci Admin 2022. január 15., szombat 9:38

Egy hete számoltunk be arról, hogy északmacedón sajtóhírek szerint Todor Todoroskinak, a szerb élvonalbeli Radnicki Nis 22 éves észamacedón jobbhátvédjének Magyarországról is van ajánlata. Csapatnevet nem említett a gol.mk cikke.

A csakfoci.hu információi szerint az NB I-ben 5. helyen telelő ZTE FC érdeklődik a legélénkebben Todoroski iránt, aki a több játéklehetőség reményében már a télen jó eséllyel távozik a Radnicski Nistől.

A Waltner Róbert vezette zalai együttes eddig Halmai Ádám, Zsóri Dániel és Szalay Szabolcs érkezését jelentették be az elmúlt időszakban.

Todoroski 2019 elejéig hazájában futballozott. 2021 nyarán került a horvátországi Eszékről Szerbiába, ahol jelenleg a Radnicski Nisben szerepel. Az idei kiírásban mindössze 8 bajnokin lépett pályára. Az északmacedón utánpótlás-válogatottakat (U17-U21) végigjárta, a felnőttek között tavaly novemberben, az Örményország elleni győztes vb-selejtezőn mutatkozott be.

Olvastad már?
Edzőváltás jöhet az NB II-ben: 4 hónap után távozhat a Honvéd korábbi kupagyőztese
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel váltás jöhet a Budaörs kispadján és meneszthetik Gabala Krisztiánt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Tovább az összes átigazoláshoz