ZTE

Újabb NB I-es csapatnál válthatnak edzőt - már hivatalos

Honlapunk információi szerint edzőt válthat a kiesőhelyen álló klub, a kispadra legesélyesebb jelölt pedig majd hat év után dolgozhat ismét a hazai élvonalban.
Dudás Gábor 2020. február 10., hétfő 14:17
Honlapunk információi szerint edzőt válthat a kiesőhelyen álló klub, a kispadra legesélyesebb jelölt pedig majd hat év után dolgozhat ismét a hazai élvonalban.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 10., hétfő 14:17

A csakfoci.hu információi szerint edzőváltásra szánta el magát az OTP Bank Ligában kiesőhelyen álló ZTE.

Egy hete a csapat tulajdonosa, Végh Gábor még türelmet szavazott nyilvánosan is dr. Dobos Barna vezetőedzőnek, inkább a játékosokat kritizálva, ám azóta a zalaiak hazai pályán döntetlent játszottak a Kisvárdával, majd kikaptak a Honvéd otthonában, így már öt pont a lemaradásuk a bentmaradást jelentő 10. pozícióhoz képest.

Úgy tudjuk, hogy a kék-fehéreknél magyar edzőjelöltek kerültek képbe  - felmerült például érintőlegesen Bekő Balázs és Urbányi István neve is -, de közülük az a Márton Gábor lehet a legesélyesebb, aki legutóbb, 2019 júniusáig az NB II-es Siófok kispadján ült, de irányította már a PMFC, a Kozármisleny és a Kaposvár együttesét is. A pécsi csapatot az élvonalban is vezette a 53 éves tréner még 2014-ben, így közel hat év után dolgozhatna ismét az NB I-ben.

FRISSÍTÉS: A ZTE hétfőn délután megerősítette elsőként közölt információnkat, Dobos Barna távozik a posztjáról és Márton Gábor ül le a kispadra.

Olvastad már?
Megerősítve: Edzőt váltottak az NB I-es csapatnál
Megerősítést nyert a csakfoci.hu hétfői értesülése, miszerint másfél év után távozott a ZTE vezetőedzője, Dobos Barna. Helyét Márton Gábor veszi át.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz