ZTE

Közleményt adott ki a ZTE az NB I-es licencéről

A zalaiak szerint klubjuk minden tekintetben megfelel az NB I-es induláshoz szükséges követelményeknek.
Dudás Gábor 2020. május 27., szerda 13:29
A zalaiak szerint klubjuk minden tekintetben megfelel az NB I-es induláshoz szükséges követelményeknek.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 27., szerda 13:29

Mint arról beszámoltunk, két élvonalbeli együttes, az Újpest és a ZTE licenckérelme nem került jóváhagyásra a Magyar Labdarúgó Szövetség pénteki ülésén. A két csapat június 2-ig pótolhatja a hiányzó dokumentumokat.

A lilák már jelezték, hogy csak technikai okok miatt maradtak le első körben a licencről, de az MLSZ-től már biztosították őket arról, hogy nem lesz gond az indulásukkal. Kedden pedig a ZTE is közleményt adott ki a téma kapcsán, ezt közöljük most az alábbiakban.

"Célunk továbbra is az, hogy a ZTE FC a 2020/21-es szezonban is a legmagasabb osztályban szerepelhessen, ennek érdekében a pályán és azon kívül is mindent megteszünk. A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága az NB I-es licenc megadásához hiánypótlást kért klubunktól, aminek a hétfőn a lehető leggyorsabban eleget is tettünk. Szeretnénk megnyugtatni a szurkolóinkat, hogy mindössze egy formai hiba következtében nem kaptuk meg első körben a klublicencet, a ZTE FC minden tekintetben megfelel az NB I-es induláshoz szükséges követelményeknek. Ennek tudatában biztosak vagyunk abban, hogy a bizottság következő, június 10-i ülésén klubunk is megkapja az NB I-es licencet" - írja a ztefc.hu.

Olvastad már?
Interjú: "Mindenki azt mondta, milyen rossz a magyar foci" – a válogatott egykori kulcsembere az NB I-ről, az Eb-ről és Storckról
2015-ben jött először Magyarországra, Dárdai és Storck egyik legfontosabb stábtagjaként, ma viszont már erőnléti edzőként az NB I-ben foglalkozik a játékosokkal. Interjú a válogatott korábbi és a ZTE mostani fitneszmenedzserével, a német-amerikai Victor Moore-ral.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz