ZTE

Afrikából erősíthet az NB I újonca - már Magyarországon a kiszemeltek

Két fiatal játékos Zalaegerszegen kezdheti meg európai karrierjét, ghánai védő és csatár is aláírhat az NB I-be visszatért alakulatnál afrikai sajtóhírek szerint.
Dudás Gábor 2019. augusztus 16., péntek 9:38
Két fiatal játékos Zalaegerszegen kezdheti meg európai karrierjét, ghánai védő és csatár is aláírhat az NB I-be visszatért alakulatnál afrikai sajtóhírek szerint.
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 16., péntek 9:38

Charles Diawisie Taylor és Emmanuel Keyekeh személyében ghánai duó írhat alá a napokban a Zalaegerszeghez az afrikai országban megjelent hírek szerint.

A kickgh.com exkluzív információi alapján a csatár és a védő már Magyarországra is utazott a héten, együtt edzenek a Zetével és a napokban hivatalosan is a korábbi magyar bajnok játékosai lehetnek.

A 19 éves Diawisie Taylor (a képen) a Karela FC csapatától érkezhet az NB I-be és komoly csatárígéretnek tartják hazájában. 11 góljával a két helyi nagyágyú, a Hearts of Oak és az Asante Kotoko figyelmét is felhívta magára, ezt a két csapatot is megelőzve szerződtetheti a ZTE.

A csatár néhány nagy pillanata:

Emmanuel Keyekeh 21 éves és a középpálya közepén, elsősorban védekező szerepkörben bevethető, ő is a helyi élvonalbeli Karela FC játékosa, aki a lap szerint ugyancsak remek idényt zárt hazájában.

Egy összeállítás a középpályásról:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz