ZTE

A ZTE-tulaj kérése az edzőhöz: "Hívják bárhogy is, tegye ki a keretből!"

A ZTE tulajdonosa, Végh Gábor nem az edzőváltásban látja egyelőre a megoldást a csapat vártnál gyengébb szereplése miatt. Egy kérést azonban intézett a szakmai stáb élén álló Dobos Barnához.
Dudás Gábor 2020. február 3., hétfő 11:47
A ZTE tulajdonosa, Végh Gábor nem az edzőváltásban látja egyelőre a megoldást a csapat vártnál gyengébb szereplése miatt. Egy kérést azonban intézett a szakmai stáb élén álló Dobos Barnához.
Szerző: Dudás Gábor 2020. február 3., hétfő 11:47

Mint ismeretes, a Paks elleni 2-0-s vereséggel nehéz helyzetbe került a ZTE, hiszen a kiesés szempontjából "hatpontos" mérkőzést bukott el, és 18 meccsen szerzett 17 pontjával csak a tabella 11. helyét foglalja el a kék-fehér együttes.

A zaol.hu cikke szerint rendkívül feszült volt a hangulat a ZTE öltözőjében, de Végh Gábor, a csapat többségi tulajdonosa is elhagyta a stadiont a második paksi gól után. A meccs másnapján pedig meg is szólalt a klubvezető, mintegy tisztázva a kialakult helyzetet.

- Egész éjjel nem aludtam, annyira feszült voltam, de ma délelőtt már elemeztünk. Dobos Barna vezetőedzővel és Sallói István sportigazgatóval hármasban beszéltük át a dolgokat. Úgy látom, hogy nincs értelme kapkodni, nem biztos, hogy az edzőváltás oldaná meg a gondjainkat ebben a sűrű menetelésben. Őszintén átbeszéltük a hibákat, látjuk ezeket, a céljainkat el akarjuk érni, és ebben továbbra is kérem a szurkolók segítségét. Álljanak mellettünk, ahogy eddig is tették! Mindenki higgye el, azért erősítettünk a télen, hogy sikerüljön bent maradni.

A legegyszerűbb lenne most edzőt váltani, s ha csak edzőgond lenne, nem várnék. Azt kértem Dobos Barnától: amelyik játékos nem tesz meg mindent a csapat sikeréért, hívják bárhogy is, tegye ki a keretből.

Mi nem adjuk fel a harcot és kérem, hogy a szurkolók se tegyék ezt! - nyilatkozta Végh a megyei lapnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz