Fotó: molfehervarfc.hu

Zivzivadze kíméletlenül őszinte nyilatkozata: “Nem akarok Fehérváron játszani” - a csatár várja az ajánlatokat

A tavasszal kölcsönben Újpesten remeklő, ám továbbra is a MOL Fehérvárral szerződésben álló Budu Zivzivadze szeretne szintet lépni karrierjében.
Budai László 2022. május 25., szerda 11:29
Fotó: molfehervarfc.hu
A tavasszal kölcsönben Újpesten remeklő, ám továbbra is a MOL Fehérvárral szerződésben álló Budu Zivzivadze szeretne szintet lépni karrierjében.
Szerző: Budai László 2022. május 25., szerda 11:29

Az akkor még Szabics Imre irányította Fehérváron ősszel két gólig, majd Újpesten, Milos Kruscic alatt tavasszal már 11 gólig jutott Budu Zivzivadze, aki a lelo.ge grúz oldalnak beszélt jövőjének várható alakulásáról. A csatár őszintén elmondta, hogy nem szeretne a MOL Fehérvárnál maradni, inkább máshol folytatná karrierjét. Igaz, a csatárnak elsősorban még az előző fehérvári szakmai stáb felé vannak ellenérzései.

- Bizonyítani akartam a Fehérvárnak, hogy hibát követtek el, és most már bánják is ezt. Az edző bizalma mindig fontos, ezt Újpesten éreztem, Fehérváron ősszel azonban nem - utalt téli klubváltására Zivzivadze, majd jövőjéről is beszélt.

- A Fehérvárral kezdem meg a felkészülést a következő szezonra, de ha lesznek ajánlataim Magyarországról vagy más országból, akkor biztosan átgondolom őket. Mint minden játékos, én is folyamatosan jobb bajnokságban és jobb csapatban akarok játszani. Várom a jó ajánlatokat, mert sosem volt még ilyen remek szezonom.

Nem akarok Fehérváron játszani, de ez nem tőlem függ. Ha a csapat nem enged el, akkor itt kell maradnom újra.

Nem mondhatom tehát határozottan, hogy nem maradok. A helyemben azonban mindenki Újpesten akarna játszani. Jól éreztem ott magam, magamra találtam, és sokat segítettek, úgyhogy hálás vagyok nekik.

Olvastad már?
Fradi: Top 10-es bajnokságból érkezhet Blazic utódja - magyar válogatott csapattársa is volt
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Heraclesben játszó Mats Knoester az egyik legfőbb kiszemelt a védelem megerősítésére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Lovrencsics Gergő
Horvát lapértesülés szerint a 34 éves, lejáró szerződésű jobbhátvéd is azon labdarúgók között lehet, akik elhagyják a Hajduk Splitet.
Budafok
Hosszabbítás
A klub meghosszabbította a 22 éves hálóőr, Oroszi István szerződését.
Gyirmót
Három távozó
A Gyirmót szakmai vezetése úgy döntött, hogy három lejáró szerződésű labdarúgónak nem kínál szerződéshosszabbítást, így Nagy Patrik, Simon András és Herjeczki Kristóf is távozik - írja a gyirmotfc.hu.
Tovább az összes átigazoláshoz