Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Eldőlt, mi vár a stadionra a következő hónapokban a rezsiválság miatt - hivatalos

A csütörtöki rendkívüli ülésen eldőlt, hogy a MOL Aréna Sóstó üzemeltetését november 14. és december 31. között kizárólag a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten biztosítja az önkormányzat.
Nyikes Zoltán 2022. október 13., csütörtök 17:26
Fotó: molfehervarfc.hu
A csütörtöki rendkívüli ülésen eldőlt, hogy a MOL Aréna Sóstó üzemeltetését november 14. és december 31. között kizárólag a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten biztosítja az önkormányzat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 13., csütörtök 17:26

A héten számoltunk be arról, hogy Székesfehérvár városának közgyűlése előterjesztette, hogy a sóstói futballstadion, azaz a MOL Aréna Sóstó működtetése is a minimális, állagmegóvási szintre kerüljön.

Az energiaár-robbanás okozta válsághelyzet kezelésére szolgáló intézkedésekről végül csütörtöki, rendkívüli ülésén döntött Székesfehérvár közgyűlése, ennek értelmében több önkormányzati intézményt ideiglenesen bezárnak, a Vidi stadionjával kapcsolatban pedig eldőlt, hogy

"a MOL Aréna Sóstó üzemeltetését november 14. és december 31. között kizárólag a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten biztosítja az önkormányzat, a centerpálya füvét nem fűtik és világítás sem lesz"

– írja az MTI.

Korábban a sajtóban felmerült, hogy nem kizárt az sem, hogy egy hosszabb zárvatartás esetén a Vidinek költöznie kell majd, így amennyiben még februárban sem tudna üzemelni normálisan a stadion, a MOL Fehérvár a felcsúti Pancho Arénában játszhatja a hazai mérkőzéseit, ám ezzel kapcsolatban egyelőre nem született hivatalos bejelentés.

Olvastad már?
NB I: A fehérvári után a debreceni stadionnál is megkezdődik a masszív spórolás
Az állagmegóvás biztosítása és az infrastruktúra elfagyásának megakadályozása lesz az alapvető cél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz