Vidi: Henty az NB I-ben belül válthat klubot - a Slovanon is múlik

A Puskás Akadémia tavaszra kölcsönvenné Ezekiel Hentyt a Videotonból, de a pozsonyiakon is múlik, mi lesz a nigériai játékossal.
Dudás Gábor 2018. február 12., hétfő 17:33
A Puskás Akadémia tavaszra kölcsönvenné Ezekiel Hentyt a Videotonból, de a pozsonyiakon is múlik, mi lesz a nigériai játékossal.
Szerző: Dudás Gábor 2018. február 12., hétfő 17:33

Még december végén számoltunk be arról elsőként, hogy a Videoton megválna Ezekiel Hentyt. Azóta nem oldódott még meg a helyzete, egyelőre annyi biztos, hogy továbbra is értékesítené őt a fehérvári klub.

Időközben arról is hírt adtunk, hogy a pozsonyi Slovan szeretné őt leigazolni, a pozsonyiak már ajánlatot is tettek érte. Pozsonyi forrásunktól úgy tudjuk, hogy a Slovan ajánlata komoly, közel 800 ezer eurós volt, azonban a Videoton ennél többért szeretné értékesíteni a támadót. Szlovákiai információink szerint Henty továbbra is képben van a pozsonyi klubnál, a Slovannál szerdáig döntenek arról, hogy tesznek-e egy megemelt ajánlatot a légiósért - erre még van esély.

Amennyiben ez nem valósul meg, abban az esetben egy másik forgatókönyv léphet életbe: honlapunk is úgy értesült, hogy a Puskás Akadémia érdeklődik a csatár iránt. A felcsútiak azonban nem vásárolnák ki élő szerződéséből, csak kölcsönvennék őt a tavaszi idényre, így a játékjoga továbbra is a Videotonnál maradna, amelynek nyáron lenne lehetősége eladni őt.

Henty megszerzése a Hapoel Beer-Shevánál is képbe került, de oda biztosan nem igazol, mert Izraelben már lejárt az átigazolási időszak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz