Meglepő: Eddigi kulcsemberek is távozhatnak a Viditől - így alakulhat át a keret

Jelentősen átalakulhat a Videoton kerete a télen. A csakfoci.hu információi szerint ők lehetnek a távozók: meghökkentő nevek is vannak listán.
Dudás Gábor 2017. december 18., hétfő 15:42
Jelentősen átalakulhat a Videoton kerete a télen. A csakfoci.hu információi szerint ők lehetnek a távozók: meghökkentő nevek is vannak listán.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 18., hétfő 15:42

Nem titok, hogy jelentősen átalakulhat a télen a Videoton kerete, Marko Nikolic is elmondta, legalább 5-6 játékos távozhat.

A csakfoci.hu úgy értesült, a keret változásainak nem csak peremeberek, hanem eddigi alapemberek is áldozatául eshetnek. Úgy tudjuk, hogy két többet foglalkoztatott légiós is jó eséllyel távozik a tél folyamán: Asmir Suljicot és Ezekiel Hentyt is elengedné a klub megfelelő ajánlat esetén, esetükben formahanyatlás, de leginkább hozzáállásbeli gondok jelentik a fő problémát, “érettségben” mindenképpen többet várt tőlük a szakmai stáb.

A védelemben is változás várható, Fejes András helyén tavasszal sokkal komolyabb szerepet kaphat a fiatal Tóth Bence, akiben hosszú távon gondolkodnak Fehérváron, esetében az jelentett kisebb gondot ősszel, hogy túl későn került a klubhoz, így a felkészülés nagy részéről lemaradt, télen viszont beépülhet a kezdőcsapatba.

Felmerült a hírekben Kovács István és Anel Hadzic távozása is, de úgy tudjuk, ők maradnak a Videotonnál.

Az érkezési oldalon már korábban is írtunk Nagy Dominikról, értesüléseink szerint ő még mindig képben van, de nincs jelentős előrelépés az ügyében, hiszen a lengyel klub továbbra sem döntötte még el, kölcsönben vagy végleg engedje-e el őt, illetve azt sem, milyen feltételekkel, ez lassítja a megállapodást.

Gyurcsó Ádám kapcsán friss hír, hogy a Pogon hivatalosan is bejelentette, átadólistára tették: őt össze is boronálták többen a fehérváriakkal, de információink szerint számára jelenleg nincs visszaút a Vidihez, ebben erősen közrejátszik az, hogy korábban úgy távozott ingyen, hogy nem hosszabbított szerződést a fehérváriakkal.

Ami az érkezőket illeti: elsősorban külföldről érkezhet erősítés, a piacon most nem igazán akad olyan hazai játékos, aki télen elfogadható feltételekkel megszerezhető lenne és feltétlenül erősítést is jelentene a Videotonnak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz