Honlapunk is beszámolt róla, hogy a Legia Varsónál körön kívül került Nagy Dominik a lengyelek szerint Szlovákiába vagy Magyarországra kerülhet kölcsönben. Úgy tudjuk, tényleg van rá reális esély, hogy hazatérjen a labdarúgó.

Mint ismert, a magyar szélsőt előbb kitették a Legia keretéből, majd három hét után visszatérhetett a felnőttek közé, egy kupameccsen kezdett is, de teljesítménye miatt már a szünetben lecserélték. Az összecsapást követően nem sokkal Romeo Jozak vezetőedző elismerte: a játékos ügynökeivel közösen úgy döntöttek, jobb lenne, ha Nagy a tavasszal kölcsönben szerepelne valahol.

A csakfoci.hu információi szerint valóban van rá esély, hogy a futballista hazatérjen. A nyári időszakhoz hasonlóan, a Videoton télen is megpróbálja szerződtetni a futballistát, de sok függ attól, hogy a Legia tényleg csak kölcsön akarja adni a labdarúgót, vagy végleg eladná. Kölcsönszerződés esetén szóba jöhet a fehérvári folytatás, míg végleg csak akkor venné meg a Videoton Nagyot, ha a Legia nem kér érte irreális összeget.

Szintén beszámoltunk arról a nyáron, hogy a Puskás Akadémia is haza akarja csábítani a korábbi Fradi-szélsőt. Úgy tudjuk, ez a vonal sem halt el: Pintér Attila továbbra is szeretne vele erősíteni, de információink szerint kisebb az esélye annak, hogy ha Nagy hazajön, akkor a Puskás Akadémiát választja.