Vancsa: "Minden posztra szeretnénk igazolni" – ilyen játékosokat akar a Vasas

Vancsa Miklós úgy gondolja, a Vasas jelenlegi kerete is képes a nagyobb célok elérésére. Az ügyvezető igazgató szerint azonban, ha lehetőségük lesz rá, szeretnének új játékosokat igazolni.
Privacsek András 2018. január 9., kedd 11:19
Vancsa Miklós úgy gondolja, a Vasas jelenlegi kerete is képes a nagyobb célok elérésére. Az ügyvezető igazgató szerint azonban, ha lehetőségük lesz rá, szeretnének új játékosokat igazolni.
Szerző: Privacsek András 2018. január 9., kedd 11:19

Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója beszélt a csapatról és a keretben várható esetleges változásokról.

 - Bár az utóbbi nyolc mérkőzésünkön kevés pontot szereztünk, de úgy vélem pánikra nincs okunk - kezdte Vancsa a vasasfc.hu-nak -  Sem a szakvezetésen, sem a játékosainkon sem érzek idegességet és kapkodást. Biztos vagyok abban, hogy tavasszal kilábalunk a gödörből, a hátunk mögött hagyott egyhónapos pihenővel és egy jól sikerült felkészülésünkkel visszanyerhetjük frissességünket.

Az ügyvezető kiemelte: a szakvezetés úgy gondolja, hogy ez a játékoskeret is alkalmas nagyobb célok megvalósítására. Ezért alapvetően ennek az összetételű csapatnak kell fizikálisan és mentálisan összeszednie magát és megvalósítani a célokat.

 - Ennek ellenére tárgyalásokat folytattam az elmúlt hetekben, különböző játékosok megszerzése ügyében klubvezetőkkel és játékos menedzserekkel. Természetesen, ha lehetőségünk lesz, minden poszton szeretnénk erősíteni a csapatunkon – folytatta Vancsa Miklós. - Meglévő labdarúgóinknak versenyhelyzetet szeretnénk teremteni, ami mindenképpen jobb teljesítményre sarkallhatja labdarúgóinkat, ebből a csapat egyértelműen csak profitálhat.

Új igazolásként a pontrúgásokat jól végrehajtani képes, kiváló rúgótechnikájú és nagy munkabírású labdarúgók jöhetnek számításba.

A közelmúltban egy általunk favorizált játékos – akit korábban is többször szerettünk volna leigazolni – nem minket választott. Ez is mutatja, hogy a 12 csapatos bajnoki rendszerben milyen kiélezett taktikázás megy a csapatok között, hogy egy-egy játékost mely csapatoknak engedjenek el.

Vancsa szerint senkit nem szeretnénk elengedni.

 - Télen alapvetően senkitől sem szeretnénk megválni, de van a szív és van az ész.

Ha visszautasíthatatlan ajánlatot kapunk valamelyik játékosunkért és a váltás az ő érdekeit is szolgálja, akkor el fogunk gondolkodni.

A fiataljaink szerződése hosszú távú. Csak akkor engedünk el bárkit is, ha pótolni tudjuk, hiszen azt szeretnénk, hogy tavasszal jó csapatunk legyen. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz