Nagy visszatérőt jelentettek be a Vasasnál

A tavaszi szezontól a Vasas korábbi játékosa, a 42 éves Pál Zoltán pályaedzőként segíti Szanyó Károly vezetőedző munkáját.
Dudás Gábor 2019. január 3., csütörtök 9:46
A tavaszi szezontól a Vasas korábbi játékosa, a 42 éves Pál Zoltán pályaedzőként segíti Szanyó Károly vezetőedző munkáját.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 3., csütörtök 9:46

Domonyai László klubigazgató a következőket mondta az új Vasas-pályaedző kinevezéséről a vasasfc.hu-nak.

- Pál Zoltán Szanyó Károly vezetőedző stábjában edzőként kap szerepet a tavaszi szezonban. Zoli 6 éves kora óta a Vasas-család tagja, aki az elmúlt években a Kubala Akadémián bizonyította elhivatottságát. Örülök, hogy személyében Sowunmi Thomashoz hasonlóan egy volt Vasas-játékossal erősödik a szakmai stábunk.

- Nagyon nagy kihívás és nagy lehetőség ez számomra – kezdte Pál Zoltán. - Mindig az volt a célom, hogy amit játékosként nem sikerült elérnem, azt edzőként megvalósíthassam a Vasasnál. Szanyó Károllyal hasonlóan gondolkodunk a futballról, mindketten a támadófocit preferáljuk és mindketten hiszünk a fiatalokban. Biztos vagyok benne, hogy eredményesen tudunk majd együtt dolgozni. Nagyon várom már a közös munkát. Természetesen továbbra is én irányítom tavasszal a Kubala Akadémia U15-ös csapatát.

Pál gyerekkorától a Vasas játékosa volt, labdarúgó-pályafutását 24 évesen szívproblémák miatt kellett befejeznie. Így is szerzett három bajnoki bronzérmet az angyalföldiekkel, az NB I-ben 121 mérkőzésen 29 alkalommal volt eredményes. Ezt követően volt a piros-kékek pályaedzője, de a második csapat, valamint a futsalcsapat vezetőedzője is. A szakember az elmúlt években a Vasas Kubala Akadémián dolgozott utánpótlás-edzőként, ahol továbbra is ő irányítja az U15-ös csapatot.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz