Megvan a megegyezés: Magyar válogatott játékos igazol az NB II-es Vasashoz

A csakfoci.hu információi szerint megszületett a megállapodás az élvonalbeli Mezőkövesd és a másodosztályú Vasas között Berecz Zsombor ügyében.
Dudás Gábor 2021. február 8., hétfő 10:10
A csakfoci.hu információi szerint megszületett a megállapodás az élvonalbeli Mezőkövesd és a másodosztályú Vasas között Berecz Zsombor ügyében.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 8., hétfő 10:10

Honlapunk két héttel ezelőtt, elsőként számolt be arról, hogy Berecz Zsombort szeretné visszaigazolni a Vasas, amelynek azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha szerződtetni kívánja a válogatott középpályást. Pár nappal később megerősítést nyert információnk, az egyeztetések zajlottak, és a csakfoci.hu úgy tudja, hogy a tárgyalások most a végükhöz értek.

A két klub megegyezett egymással a vételárban, több mint 150 millió forintot fizetnek az angyalföldiek régi-új játékosukért.

A 25 éves Berecz Vasas-nevelés, 2018-ban, a kiesés után hagyta el az angyalföldi csapatot és igazolt Fehérvárra. 2019-től erősíti a Mezőkövesdet, ahol alapembernek számít. Összesen 141 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, melyeken 17 gólt szerzett. 2016-ban, Bernd Storck kapitánykodása idején pályára lépett a középpályás a válogatottban is a svédek elleni barátságos mérkőzésen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz