A csakfoci.hu számolt be arról elsőként, hogy a Vasas szeretné megszerezni Berecz Zsombort, a Mezőkövesd 25 éves középpályását, egyben a fővárosi klub egykori játékosát. Schindler Szabolcs csapata mindenképp fel akar jutni az NB I-be, a cél elérésében pedig segítségre lehetne a remek rúgótechnikával rendelkező futballista.

Mint azonban írtuk, értesüléseink szerint azonban a Mezőkövesd nem szeretne lemondani csapatkapitányáról és egyben meghatározó játékosáról. És mivel Bereczet élő szerződés köti a kövesdiekhez és Pintér Attila is komoly szerepet szán neki a bennmaradásért folytatott harcban, csak nagyon komoly ajánlat esetén mondanának le róla.

A NEMZETI SPORT MEGERŐSÍTI korábbi hírünket pénteki cikkében, sőt, a lap megkeresésére Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft.-t tulajdonló Mezőkövesdi SE elnöke is elismerte, hogy volt Vasas-ajánlat Berecz ügyében.

A Vasas valóban ajánlatot tett Berecz Zsomborért, ám nem fogadtuk el a felkínált összeget – fogalmazott a klubvezető.

Az angyalföldiek az elmúlt hónapokkal előszeretettel igazoltak az élvonalból magyar válogatott játékosokat: Feczesin Róbert, Pátkai Máté és Otigba Kenneth is a Vasast erősíti már, de a tavalyi NB I-es gólkirály, Radó András is piros-kékbe öltözött 2020 nyarán.