A Vasas új edzője: "Jóval feljebb juthatunk a tabellán"

A Vasas hétfőn kinevezett vezetőedzője, Szanyó Károly tiszta tekintetekkel és koncentrált, tenni akaró játékosokkal találkozott, és úgy véli, egy jó téli alapozás után feljebb juthat a csapat a tabellán.
Csakfoci Admin 2018. november 15., csütörtök 22:26
A Vasas hétfőn kinevezett vezetőedzője, Szanyó Károly tiszta tekintetekkel és koncentrált, tenni akaró játékosokkal találkozott, és úgy véli, egy jó téli alapozás után feljebb juthat a csapat a tabellán.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. november 15., csütörtök 22:26

- Amikor először beléptem az öltözőbe, nem értettem a gyenge szereplés okát, hiszen tiszta tekinteteket, az edzéseken pedig nagyon koncentrált, tenni akaró játékosokat láttam - kezdte Szanyó Károly, a Vasas három napja kinevezett vezetőedzője a vasasfc.hu-nak.  -

Próbálom bennük tudatosítani, hogy nem kell görcsölni, adják önmagukat, merjenek futballozni és akkor jönnek a sikerek is. Folyamatosan lépegetünk előre, az a célunk, hogy a következő bajnokin megszerezzük az első közös győzelmünket.

A szakember első benyomásai pozitívak.

- Az eddigi közös munka alapján van okom az optimizmusra. Több fiatal tehetséges játékossal rendelkezünk, akik szép jövő előtt állhatnak. A velünk készülő két ifista, Rétyi Róbert és Nagy Zoárd is jó benyomást tett rám, de ez elmondható a többiekről is.

A szakember mindenkivel leül négyszemközt beszélgetni, és úgy érzi, feljebb juthat a csapat a tabellán.

 - A keret nagy részével már beszélgettem. Ezzel kapcsolatban is pozitívak a tapasztalataim, hiszen azt éreztem, hogy őszinték és egyenesek a játékosok. Nagyon fontos, hogy merjünk beszélni a problémákról, mert csak így tudunk előrébb jutni.

Idén még lesz négy bajnoki és egy kupamérkőzésünk, ezekből szeretnénk kihozni a maximumot. Ha úgy sikerül, ahogy szeretném, akkor egy jó téli alapozással jóval feljebb juthatunk a tabellán, amiről majd a végén kiderül, hogy mire elég.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz