A Vasas hosszabbított csapatkapitányával - hivatalos

Vaskó Tamás 2020 nyaráig írt alá az angyalföldi klubbal, így a jövőben is a piros-kékeket erősítheti.
Budai László 2018. július 4., szerda 12:57
Vaskó Tamás 2020 nyaráig írt alá az angyalföldi klubbal, így a jövőben is a piros-kékeket erősítheti.
Szerző: Budai László 2018. július 4., szerda 12:57

A Vasas saját nevelésű védője, Vaskó Tamás 2020. június 30-ig hosszabbította meg szerződését, így a csapatkapitány továbbra is piros-kékben futballozik majd - jelentette be a vasasfc.hu.

Domonyai László klubigazgató szerint Vaskó erőssége lesz az újjáformálódó csapatnak.

- Nagy örömmel tölt el, hogy csapatunk kapitányával, Vaskó Tamással szerződést hosszabbítottunk. Bizonyos vagyok abban, hogy Tomi nemcsak a játéktudásával, hanem példamutató hozzáállásával, állandó győzni akarásával, professzionális személyiségével is erőssége lesz az újjáformálódó Vasasnak.

Vaskó Tamás céljairól is beszélt az aláírás után.

-  Boldog vagyok, hogy hosszabbíthattam a Vasassal. Nagyon örülök, hogy továbbra is itt lehetek a nevelő egyesületemnél. Különösen szeretem a Vasas-szurkolók szenvedélyességét és jól esik kitartó szeretetük, amit ezúton is köszönök nekik. Kis Károly személyében egy kiváló edzőt kaptunk, akivel eredményesen tudunk majd dolgozni. Új csapattársak is érkeztek, akik mindegyike nagyon szimpatikus, és úgy gondolom, erősítést is jelentenek. Bízom abban, hogy a következő bajnoki évadban sikeres közösséggé tudunk formálódni. Ugyanúgy, mint eddig, maximális erőbedobással fogom a Vasast szolgálni. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy sikeres legyen a klub és visszajussunk az NB I-be.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz