Véget ért egy korszak Újpesten: Vignjevic a második állásából is távozott Rogan után - sajtóhír

Szerbiai lapinformációk szerint Predrag Rogan vezetőedző mellett elődje, Nebojsa Vignjevic is most mondott végleges búcsút az Újpestnek. 
Dudás Gábor 2020. december 28., hétfő 8:46
Szerbiai lapinformációk szerint Predrag Rogan vezetőedző mellett elődje, Nebojsa Vignjevic is most mondott végleges búcsút az Újpestnek. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. december 28., hétfő 8:46

Mint ismert, a június 1-jén kinevezett Predrag Rogan szerda este, a Zalaegerszeg 3-2-es legyőzése után az M4 Sport élő adásában jelentette be, hogy az volt az utolsó mérkőzése a fővárosi lila-fehérek kispadján.

Nem sokkal később az Újpest be is jelentette, hogy megtalálta Rogan utódját, a német Michael Oenning lett a lila-fehérek új szakvezetője.

Szerbiai lapinformációk szerint ugyanakkor nem csak a Rogan-korszak, de a szerb éra is véget ért Oenning érkezésével a IV. kerületben. Többek között a Meridian Sport is arról számolt be, hogy Rogan mellett elődje és egyben egykori főnöke, Nebojsa Vignjevic is végleg búcsút intett a klubnak.

A cikk szerint a nyáron, mintegy 7 év után távozott vezetőedző vezető játékos-megfigyelőként még a csapat alkalmazásában állt, de a felek együttműködése a "korszakváltással" most véget ért.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz