Fotó: ujpestfc.hu

Újpesten visszafogottabb lehet az átigazolási időszak - ez áll a háttérben

Honlapunk úgy tudja, hogy a fiatalokkal kiegészült bő keret miatt nem várható sok új játékos érkezése a Megyeri útra, főként a távozók listája gyarapodhat.
Nyikes Zoltán 2021. január 9., szombat 13:23
Fotó: ujpestfc.hu
Honlapunk úgy tudja, hogy a fiatalokkal kiegészült bő keret miatt nem várható sok új játékos érkezése a Megyeri útra, főként a távozók listája gyarapodhat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 9., szombat 13:23

Az utóbbi napokban több NB I-es együttes is rendkívül aktív volt már az átigazolási piacon, Újpesten viszont csendesen zajlik a felkészülés a tavaszi folytatásra.

csakfoci.hu információi szerint ez egyelőre nem is fog változni jelentős mértékben, a negyedik kerületi klubnál ugyanis jelenleg a fiatalokkal kiegészülve 36 fős kerettel dolgozik a december végén kinevezett vezetőedző, Michael Oenning. Ugyan a szombati edzőmérkőzésen két külföldi próbajátékos is megjelent, de úgy tudjuk,

a lila-fehéreknél egyelőre nem várható nagyobb játékosmozgás, a német szakember és stábja a fiatal játékosait fogja tesztelni a következő időszakban.

A távozók listája viszont gyarapodhat, jelenleg ugyanis a keret szűkítése az elsődleges terv, mivel ekkora létszámból szerintük kialakulhat egy versenyképes csapat a tavaszra.

Az Újpest szombaton az NB II-es Gyirmót FC Győr ellen játszotta első felkészülési mérkőzését, majd ezt követően további négy találkozó vár a csapatra január 16-ig bezárólag. Úgy tudjuk, csak abban az esetben várható új játékos érkezése, ha ezeket a meccseket követően lát hiányosságokat a szakmai stáb.

Olvastad már?
A hivatkozás nem elérhető
404 Not Found
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz