Újpesten várták a Honvéd gólját, a kispestiek "kék gyógyszer" nélkül játszottak - így látták az edzők

Így látta a két szakvezető, Michael Oenning és Horváth Ferenc az Újpest és a Honvéd vasárnapi NB I-es rangadóját (1-1). Edzői értékelések.
Dudás Gábor 2021. augusztus 15., vasárnap 22:40
Így látta a két szakvezető, Michael Oenning és Horváth Ferenc az Újpest és a Honvéd vasárnapi NB I-es rangadóját (1-1). Edzői értékelések.
Szerző: Dudás Gábor 2021. augusztus 15., vasárnap 22:40

Ahogyan arról beszámoltunk, az első félidőben az Újpest, a másodikban a Honvéd játszott jobban a Szusza Ferenc Stadionban, így igazságos 1-1-s döntetlen született vasárnap, a két patinás csapat NB I-es rangadóján. Amelyet így értékelt a két szakvezető:

Michael Oenning (Újpest): - Tulajdonképpen nem lehetek elégedetlen. Azt mondhatom, hogy ez egy megnyert pont, hiszen tisztában voltunk a körülményekkel. Például hogy Junior Tallo nem volt százszázalékos, mégis vállalta a játékot, és igyekeztünk - amennyire sokáig csak lehetett - őt is bent tartani. Ahogy mindig is szoktunk, most is próbáltunk támadólag fellépni, de nyilván nem volt tökéletes a helyzetkihasználásunk,

előbb-utóbb pedig számítani lehetett arra, hogy egyenlítő gól lesz, meg is született aztán.

Jó meccset játszottunk, hiszen a Honvéd is nagyon sok erőt, energiát fektetett bele, így született meg a döntetlen.

(Fotó: ujpestfc.hu)

Horváth Ferenc (Bp. Honvéd): - Sajnos ugyanaz történt az első félidőben, mint ami az MTK ellen is, hogy

nem volt meg az éle, nem volt meg a hegye a csapatnak, kicsit "a kék gyógyszer nélkül" játszottunk - nem akarom kimondani, hogy hogyan -,

de azt gondolom, hogy utána azért lehetett látni, hogy van ebben a csapatban jócskán. Remélem, hogy azt tudjuk folytatni, ahogyan most befejeztük. Nem szoktam kijelölni a 11-es rúgót, mindig az veszi el a labdát, aki úgy érzi, hogy berúgja. Gondolom, ő volt a legerőszakosabb. Az új igazolásaink nem érkeztek meg a felkészülés elejére, volt egy némi lemaradásuk fizikailag, most kezdik utolérni magukat. Azt gondolom, hogy ha utolérik magukat teljesen erőben, akkor még jobb keretünk lesz. Végre legalább ugyanannyi gólt rúgtunk, mint az ellenfél.

OTP BANK LIGA, 3. FORDULÓ:

Újpest – Budapest Honvéd 1-1 (Katona M. 35., ill. Lukic 55. – 11-esből)

Beszámoló itt!

Korábban:

ZTE – Puskás Akadémia – 1-2-nél félbeszakadt 

Az NB I állása:

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz