Újpesten kiszámolták: Ennyi pont kell az NB I-es bennmaradáshoz

Nem nyugodtak meg a lilák a paksi győzelmet követően sem. A harmadik gólt szerző Szakály Péter nyilatkozott a bennmaradási esélyeikről.
Dudás Gábor 2021. február 28., vasárnap 17:55
Nem nyugodtak meg a lilák a paksi győzelmet követően sem. A harmadik gólt szerző Szakály Péter nyilatkozott a bennmaradási esélyeikről.
Szerző: Dudás Gábor 2021. február 28., vasárnap 17:55

Szakály Péter csereként beállva zárta le végleg az Újpest paksi bajnokiját, a rutinos középpályás egy kontrát fejezett be higgadtan. A 3-1-es lila-fehér győzelmet követően a korábbi válogatott futballista azonban elárulta, nem dőlnek hátra a IV. kerületben ezután sem.

- Semennyi nyugalmat nem ad ez a mai győzelem, 2-3 nap múlva itt a következő mérkőzés, most jönnek azok a rangadók, amelyek ténylegesen befolyásolhatják a bajnokság végkimenetelét. Láthatjuk, hogy azért a hátsó zónában is nyernek folyamatosan a csapatok, tömörül a mezőny. Nem mondom, hogy nem számoltuk, hány pont kell a bennmaradáshoz, de ez egyre tolódik felfelé, így próbálunk mindig csak a következő mérkőzésre koncentrálni. Most a legfontosabb a Budafok elleni győúzelem lenne otthon - mondta Szakály, majd amikor az M4 Sport riportere megkérdezte, hány pont lehet elég ahhoz, hogy az Újpest a következő idényben is NB I-es legyen, így felelt:

Szerintem 36 pont alatt nem lehet bennmaradni.

A jelenleg 28 pontos Újpest a hátralévő 10 fordulóban az alábbi ellenfelekkel játszik még: Budafok (otthon), Puskás Akadémia (idegenben), Kisvárda (o), Honvéd (i), Fehérvár (i), Mezőkövesd (o), FTC (i), MTK (o), DVTK (i), ZTE (o)

Az NB I jelenlegi állása:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Tovább az összes átigazoláshoz