Újpest: Távozhat az új vezetőedző korábbi kedvence

A csakfoci.hu értesülései szerint Kire Ristevski, az Újpest északmacedón válogatott hátvédje a ciprusi élvonalbeli AEL Limassol kívánságlistáján szerepel.
Csakfoci Admin 2021. január 18., hétfő 14:14
A csakfoci.hu értesülései szerint Kire Ristevski, az Újpest északmacedón válogatott hátvédje a ciprusi élvonalbeli AEL Limassol kívánságlistáján szerepel.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 18., hétfő 14:14

Korábban beszámoltunk arról, hogy Újpesten csendesen zajlik a felkészülés a tavaszi folytatásra, ami egyelőre nem fog változni jelentős mértékben, hiszen a Michael Oenning vezetőedző vezette szakmai stáb - fiatalokkal kiegészülve - 36 fős kerettel dolgozik. Jelenleg a keret szűkítése az elsődleges terv, mivel ekkora létszámból szerintük kialakulhat egy versenyképes csapat a tavaszra.

A csakfoci.hu információi szerint az egyik ilyen távozó Kire Ristevski lehet, akit ciprusi élvonalban 4. helyén álló AEL Limassol szemelt ki magának. Távozása esetén két és fél év után inthet búcsút a Megyeri útnak.

Ristevski - aki korábban a Vasasnál alapember volt a három- és ötvédős rendszerben Oenning irányítása alatt - 2018 szeptemberében szerződött Újpestre. A most futó idényben minden sorozatot figyelembe véve 7 tétmeccsen lépett pályára a lila-fehérek színeiben.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz