Fotó: www.ujpestfc.hu

Újpest: Az új szezonban már ismét a régi címer lehet a mezeken

Honlapunk információja szerint jó esély van rá, hogy a következő szezontól újra a hagyományos címert fogja használni az Újpest FC a mezén. Hírünk kapcsán közleményben tett kiegészítést a klub.
Nyikes Zoltán 2020. július 3., péntek 16:49
Fotó: www.ujpestfc.hu
Honlapunk információja szerint jó esély van rá, hogy a következő szezontól újra a hagyományos címert fogja használni az Újpest FC a mezén. Hírünk kapcsán közleményben tett kiegészítést a klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. július 3., péntek 16:49

Mint ismert, május végén komoly lépést tett az Újpest FC tulajdonosa, Roderick Duchatelet a régi címer visszaállítására, miután videóüzenetben elismerte, hogy nem volt jó ötlet megváltoztatni az emblémát, ezért elnézést kér a szurkolóktól, illetve kijelentette, készen áll arra, hogy ismét a régi címert használják, ha az UTE részéről is történnek lépések az utánpótlást érintően.

Pár nappal később mindez tettekben is megnyilvánult, az Újpest az idény hajrájában - egyfajta gesztusként - speciális mezben lépett pályára, amelyen az új mellett már a klasszikus klubcímer is szerepelt.

Információink hamarosan pont kerülhet a címerügyre

és a következő idényben már csak a klasszikus embléma szerepelhet a lila-fehér mezeken.

Úgy tudjuk, mindezt a klub a nevezésnél már jelezte is a Magyar Labdarúgó Szövetség felé.

Cikkünk megjelenését követően hivatalosan tett kiegészítést az Újpest FC, a klub közleményét változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

"Az elmúlt két évben az Újpest FC mindent megtett a tradicionális címer visszaállításáért, és az utóbbi hónapokban jelentős lépéseket is tett ebbe az irányba. De ahogyan a tulajdonos is elmondta a videóüzenetében, illetve több médiumnak is nyilatkozta a klub vezetősége, a tradicionális címer visszaállítása nem csak az Újpest FC-n múlik, hanem a közös és egységes utánpótlás akadémián, vagyis a két újpesti utánpótlás egyesítésén, melyhez elengedhetetlen az UTE (Újpesti Torna Egylet) szoros együttműködése. Erről hamarosan részletes információkkal szolgálunk.

Az Újpest FC semmilyen nyilatkozatot nem adott le az MLSZ-hez a címerrel kapcsolatban.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a Klub továbbra is küzd a címer visszaállításáért, és minden fejleményről azonnal tájékoztatja a szurkolókat."

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz