Rogan: "Már az is nagy eredmény, hogy visszatérhettünk a pályára", Bognár: "Több jobb egyéni teljesítmény kell" - értékelések

Az újpesti vezetőedző szerint egyhónapos kihagyás után szép eredmény, hogy végig robotolták a 90 percet, a Paksot irányító Bognár György úgy látta, a hazaiak inkább csak kontrázgattak. Edzői értékelések a péntek esti bajnoki után.
Csakfoci Admin 2020. november 27., péntek 22:41
Az újpesti vezetőedző szerint egyhónapos kihagyás után szép eredmény, hogy végig robotolták a 90 percet, a Paksot irányító Bognár György úgy látta, a hazaiak inkább csak kontrázgattak. Edzői értékelések a péntek esti bajnoki után.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. november 27., péntek 22:41

Újpest - Paks 1-1

A mérkőzés összefoglalójáért ide, a percről percre tudósításért pedig ide kattints!

Predrag Rogan (Újpest): "A meccs előtt azt mondtam, már az is nagy eredmény, hogy visszatérhetünk a pályára, játszhatunk, és végre visszatérünk a rendes kerékvágásba. Tisztában voltunk azzal, hogy a paksiak jobb erőnléti állapotban vannak és jobb helyzetből kezdhetik a mérkőzést. Azt kértem a fiúktól, hogy szívüket-lelküket tegyék bele a meccsbe, motiváltak legyenek és a kellő küzdőszellem, valamint energia legyen meg. Ezt teljesítették, de így is kicsúszott a kezünkből két pont. De nem keseredünk el, fel fogunk állni, és a következő meccsen megmutatjuk, hogy többre vagyunk képesek. Küzdöttek és kitartóak voltak a fiúk, végig robotolták a 90 percet, ami egyhónapos kihagyás után nagyon szép eredménynek mondható. A második félidőben nagyon sok területet hagytunk szabadon, ezen kívül a befejezések és az utolsó passzok jelentik a kritikus pontot. A végén hibáztunk, mert nem reagáltunk elég gyorsan a szabadrúgásra, de összességében azt mondom, hogy ez nagyon szép teljesítmény volt."

Bognár György (Paks): „Ellenfelünknek nem nagyon voltak helyzetei, inkább csak kontrázgattak. A góljuk egy jó helyzetfelismerés volt. Az egész mérkőzésen próbáltunk nyomást gyakorolni az Újpestre, ez megtörtént, viszont a játék minősége nem volt elég ahhoz, hogy több helyzetünk, lehetőségünk legyen. A cserékkel tudunk a csapaton belül is posztokon variálni, ez szinte minden meccsünkön előfordul. Ha valami nem működik, így tudunk javítani rajta az összecsapás közben. Ma minőségileg nem voltunk annyira erősek, hogy több ziccert alakítsunk ki, meddő mezőnyfölényünk volt. Játékunkba több jobb egyéni teljesítmény és vállalkozó készség kell, hogy megbontsuk ellenfelünket. Úgy gondolom, fizikailag rendben vagyunk a következő meccsekre, megyünk előre.” (paksifc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz