Fotó: MTI/Kovács Tamás

NB I: Alig bírták lefogni az Újpest támadóját az értelmetlen piros lapja után - videón a dühkitörése

Az Újpest elefántcsontparti támadója lassan hagyta el a játékteret a lecserélése közben, így még a pályán kiállította őt a játékvezető. Tallo ezt követően ritkán látható műsort csinált az oldalvonal mellett.
Nyikes Zoltán 2021. február 13., szombat 9:30
Fotó: MTI/Kovács Tamás
Az Újpest elefántcsontparti támadója lassan hagyta el a játékteret a lecserélése közben, így még a pályán kiállította őt a játékvezető. Tallo ezt követően ritkán látható műsort csinált az oldalvonal mellett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 13., szombat 9:30

Honlapunkon is beszámoltunk arról péntek este, hogy az NB I 21. fordulójának nyitómeccsén az Újpest 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a kiesési rangadón.

A találkozó nem mindennap látható jelenetekkel ért véget: a 92. percben a lila-fehérek támadója, Junior Tallo egy sárga lappal a birtokában húzta az időt a cseréjénél, lassan hagyta el a játékteret, sőt még a játékvezetőnek is odaszólt valamit, így mielőtt még végrehajtották volna a cserét, a spori második sárga lappal kiállította a csatárt.

Az elefántcsontparti játékos nehezen viselte a piros lapot, az oldalvonal mellett folyamatosan dühöngött és a társaknak kellett lefogni őt, amikor a lefújás után még be akart menni a pályára a játékvezetőhöz, sőt az értékelő interjúk során az is kiderült, hogy Tallo még az öltözőfolyosón sem bírt magával.

Olvastad már?
Interjú: "Oenning levegőnek nézett, Duchatelet nem is létezett” - az Újpest távozója a "mérgező légkörről"
Az izlandi Aron Bjarnason korábban is nyíltan beszélt már az újpesti állapotokról, nyíltan kimondta, mi volt számára furcsa a Megyeri úton, és most is részletesebben beszélt a csakfoci.hu-nak arról, hogyan is mennek a dolgok Újpesten: milyen volt a hangulat az öltözőben, hogyan állt hozzá az új vezetőedző, de arról is beszélt, a játékosok mit érzékelnek a tulajdonos körüli helyzetből.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz