MLSZ: Csak az Újpest kapott pénzbüntetést

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ezúttal csak az Újpestet büntette az NB I-es csapatok közül a szurkolók megbotránkoztató magatartásáért.
Privacsek András 2016. november 8., kedd 15:45
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ezúttal csak az Újpestet büntette az NB I-es csapatok közül a szurkolók megbotránkoztató magatartásáért.
Szerző: Privacsek András 2016. november 8., kedd 15:45

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 8-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB az Újpest – Vasas mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

NB II

Csicsvári Milán (Cigánd) 1 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Kenesei Krisztián (III.ker.) 1 és Fekete Tamás (Kazincbarcika) 1 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Gömöri Ottó edző (Hatvan) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1, Gerliczki Máté vezetőedző (Tiszaújváros), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Putnok – Kazincbarcika mérkőzéssel kapcsolatban a Putnokot mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) a soron következő 2 hazai NB III-as bajnoki mérkőzésén 1-1 szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeik viselésére, a Kazincbarcikát szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitelérét és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáéért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. (mlsz.hu)

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz