Már hivatalos: Stieber és Stieber aláírt az Újpesthez

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Stieber Zoltánnal és Stieber Andrással erősít az Újpest: a testvérpár aláírt, illetve visszatért egykori nevelőklubjához.
Dudás Gábor 2020. július 14., kedd 19:10
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően Stieber Zoltánnal és Stieber Andrással erősít az Újpest: a testvérpár aláírt, illetve visszatért egykori nevelőklubjához.
Szerző: Dudás Gábor 2020. július 14., kedd 19:10

A csakfoci.hu még hétfőn este számolt be arról, hogy az előző idényben a Zalaegerszegi TE FC-t erősítő válogatott középpályása, Stieber Zoltán, illetve testvére, András is Újpesten folytathatja karrierjét.

A lilák kedden hivatalosan be is jelentették az érkezésüket. A 31 éves, 26-szoros magyar válogatott Zoltán a 10-es mezben játszik majd, és akárcsak 28 éves öccse, az ugyancsak a középpályán bevethető és legutóbb az NB II-es Budaörsnél szereplő András, ő is visszatér Újpestre, hiszen mindketten a IV. kerületben nevelkedtek.

Stieber Zoltán: - Nagyon örülök, hogy sikerült aláírnom Újpestre, nagyjából 15 év után kerültem újra a klub kötelékébe. Külön boldoggá tesz, hogy az öcsémmel egy csapatban tudok remélhetőleg minél többet játszani majd. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot mind a pályán, mind azon kívül.

Stieber András: - Én is nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem Újpestre. 2 évet töltöttem itt mielőtt kiigazoltam Angliába. Mindkettőnk nagy álma volt, hogy egyszer egy klubban játszhassunk, talán utoljára gyerekkorunkban jött ez össze, de felnőtt szinten most először adatik erre lehetőség - idézi a fivéreket az ujpestfc.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO
Antonio Munoz
Úgy tudjuk, egyre kisebb az esély arra, hogy Antonio Munoz marad az ETO vezetőedzője.
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Kisvárda
3 távozó, a gólkirály marad
A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
Tovább az összes átigazoláshoz