Közleményt adott ki az Újpest az új szerzeményről

Az Újpest elébe ment a pletykáknak, és tisztázta, miért nem játszott a hétvégi derbin az új szerzemény, Kire Ristevski.
Csakfoci Admin 2018. október 2., kedd 13:13
Az Újpest elébe ment a pletykáknak, és tisztázta, miért nem játszott a hétvégi derbin az új szerzemény, Kire Ristevski.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 2., kedd 13:13

Mint ismeretes, a mögöttünk hagyott fordulóban rendezték a 224. Ferencváros-Újpest rangadót (1-0). A találkozót megelőzően az eredetileg kiadott összeállítások szerint a két héttel ezelőtt az Újpesthez igazoló Kire Ristevski is bemutatkozott volna, de ez elmaradt – helyette Litauszki Róbert játszott.

Az esettel kapcsolatban az Újpest kedden délelőtt a közösségi oldalán adott ki közleményt, amely szerint a 27 éves védő játékengedélyével adódtak problémák.

"Az MLSZ részéről technikai hiba, a mi részünkről pedig emberi mulasztás történt (rossz engedélyt nyomtatott ki a szövetség, amit nem vettünk észre időben). Az előbbiek miatt a mérkőzés előtt nem tehettünk mást, mint megváltoztattuk a kezdőcsapat felállását." – olvasható a lila-fehérek közleménye.

https://www.facebook.com/notes/%C3%BAjpest-fc-hivatalos/mi%C3%A9rt-nem-j%C3%A1tszott-ristevski/2007197396007092/

Természetesen magát a helyettest, Litauszkit is meglepte a váratlan döntés.

(...) Ristevskinél valami adminisztratív probléma volt, nekem meccs előtt szóltak 10 perccel, hogy én fogok játszani. Én csak beugró voltam ezen a mérkőzésen, ami mondjuk úgy, hogy nem volt egyszerű feladat számomra. Fejben helyre kellett azt tennem, hogy a mester nem számított rám egy ilyen fontos mérkőzésen. Úgy gondoltam, hogy megérdemelném, hogy én játsszak, és meg is tettem mindent érte. Számomra csalódás volt, hogy a mester így döntött, nekem ezt nem volt könnyű megemészteni – mondta a korábban a rutinos védő a csakfoci.hu-nak.

Olvastad már?
Interjú: Az Újpest legkomolyabb igazolása átélte a Dzsudzsák-szindrómát is
A legkomolyabb "nyári" erősítése lehet az Újpestnek a macedón válogatott Kire Ristevski, aki a Vasas játékosaként korábban az NB I egyik legjobb légiósának számított. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Mezőkövesd
Új igazolás
Szerződtették a román-magyar kettős állampolgárságú középpályást, Krausz Raul-Zorant. A 28 éves játékos az előző idényt Pécsen töltötte, de megfordult már Siófokon és Kazincbarcikán is.
Tovább az összes átigazoláshoz