Közleményt adott ki az Újpest a stadionjáról - a derbit is érinti

Visszatérnek a lila-fehérek a Megyeri útra - megvan a megállapodás.
Mokány Lajos 2017. február 23., csütörtök 18:41
Visszatérnek a lila-fehérek a Megyeri útra - megvan a megállapodás.
Szerző: Mokány Lajos 2017. február 23., csütörtök 18:41

Az Újpest FC csütörtökön este az alábbi közleményt adta ki a friss fejleményekről:

"Klubunk sikeresen zárta a tárgyalásokat a Nemzeti Sportközpontokkal. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy közel egy év szünet után jövő héttől ismét a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk majd hazai meccseinket. Klubunk vezetősége az elmúlt hetekben és az utóbbi napokban többször is tárgyalóasztalhoz ült a Nemzeti Sportközpontok (a továbbiakban „NSK”) vezetőivel, hogy mihamarabb megállapodás születhessen a hazatérésünkről.

A ma este aláírt szerződés értelmében, továbbá, ha az MLSZ és a hatóságok megadják a szükséges engedélyeket, március 1-én a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk majd a zalaegerszegiek csapatát, és természetesen március 4-én a zöld-fehér riválisunk ellen is a Megyeri úton lépünk majd pályára. A megállapodás értelmében a tavaszi szezon hátralévő hazai összecsapásain is az egyetlen és az örök otthonunkban fogadjuk majd ellenfeleinket.

Köszönjük az NSK-nak az egyeztetéseken tanúsított együttműködésüket. 

Szurkolóinknak pedig szeretnénk megköszönni kitartásukat és türelmüket, amelyet a kialakult helyzet során tanúsítottak a csapatunk irányában, valamint azt a lelkesedést, amellyel Kecskeméten is támogatták kedvenceiket.

Mutassuk meg együtt újra, hogy milyen az, amikor a Szusza Ferenc Stadionban mérkőzésről-mérkőzésre mindenhol lila-fehérbe borul a lelátó, és hangosan zúg a Hajrá, lilák! Legyen a Megyeri úti stadion a leghangosabb az országban, hiszen miénk az NB I legjobb szurkolótábora!

Újpest FC"

A lila-fehérek a hétvégén a Haladás otthonában lépnek pályára, közel 3-szoros pénzt fizet az Újpest sikere - kattints! 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz