Korábbi szerb játékosa emberileg nagyot csalódott Vignjevicben: "Furcsán kezdett el viselkedni, állandóan kötözködött"

A korábbi újpesti középpályás szerint szerint Vignjevicnek szakmailag teljhatalma volt a klubnál, amit szeretett éreztetni.
Nyikes Zoltán 2020. június 3., szerda 16:16
A korábbi újpesti középpályás szerint szerint Vignjevicnek szakmailag teljhatalma volt a klubnál, amit szeretett éreztetni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 3., szerda 16:16

Előbb 2010-ben fél éven keresztül, majd 2012-től 2015-ig három éven át játszott Újpesten a korábbi középpályás, Dusan Vasziljevics, aki elmondása szerint azért távozott a negyedik kerületből, mert Nebojsa Vingnjeviccsel véglegesen megromlott a kapcsolata. A hétfőn a lila-fehérektől hét év után távozó trénerrel kapcsolatba további kemény kritikákat is megfogalmazott Vasziljevics a Borsnak adott nyilatkozatában.

- Nebojsa 2013 októberében érkezett Újpestre, az idény végén pedig már kupagyőzelmet ünnepeltünk együtt. Ekkor szerződést hosszabbítottak vele, ám utána nagyon megváltozott - elevenítette fel a szerb-magyar kettős állampolgárságú Vasziljevics. - Több játékossal furcsán kezdett el viselkedni, kicsinyes dolgok miatt mellőzte őket a csapatból. Én a közösség és az eredményesség érdekében ezt szóvá tettem, ami nem tetszett neki. Sokszor veszekedtünk, az egyik vitánk aztán annyira elmérgesedett, hogy távoznom kellett.

Vasziljevics szerint Vignjevicnek szakmailag teljhatalma volt a klubnál, amit szeretett éreztetni. Nem bírta elviselni az olyan játékosokat, akiknek véleményük van vagy sztárként kezeli őket a közönség, mert neki „bólogató Jánosok” kellettek.


Vignjevic miatt távozott Újpestről a középpályás. Fotó: www.ujpestfc.hu

- Kabáttal, Balajczával, Suljiccsal és Negóval is állandóan kötözködött, a mostani csapatból pedig Zsótért próbálta meg ellehetetleníteni.

Nem szerette őket, mert népszerűek voltak, hallatták a hangjukat. Emberileg nagyot csalódtam Vignjevicben

- mondta a 2018-ban a profi futballtól visszavonuló középpályás. - Az új edzőt, Predrag Rogant is ismerem. Csak jókat hallottam róla. Előny, hogy ismeri a csapatot, a közeget, szerintem jó hatással lehet a csapatra, amely ki fogja harcolni a bennmaradást.

A Bors megemlíti, a pletykák szerint a fo­cisták megkönnyebbültek a szerb tréner távozását követően, mert az utóbbi időben már teljesen kiábrándultak belőle, többükkel konfliktusai voltak.

Olvastad már?
Lezárult egy korszak Újpesten: A Vignjevic-éra sajátosságai, konfliktusai és számai – összegzés az elmúlt 7 évről
A 2013 októbere óta regnáló Nebojsa Vignjevic távozik Újpestről, személyében az elmúlt évek, sőt, évtizedek legsikeresebb, mégis legtöbbet bírált edzője búcsúzik el a liláktól. A csakfoci.hu az elmúlt hat és fél évet összefoglaló cikkében tekintett vissza arra, milyen is volt a Vignjevic-éra a Megyeri úton.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
Édesapja elmondása szerint Olaszországba kerülhet a nyáron a Freiburg magyar válogatott támadója.
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz