Jó hír az Újpestnek: Mindhárom gólerős támadó felépült

A régóta sérült Giorgi Beridze, Junior Tallo és Fernando Viana trió már az Újpesttel készül.
Privacsek András 2021. szeptember 9., csütörtök 14:56
A régóta sérült Giorgi Beridze, Junior Tallo és Fernando Viana trió már az Újpesttel készül.
Szerző: Privacsek András 2021. szeptember 9., csütörtök 14:56

Dr. Kollár Iván, a csapat orvosa beszélt az ujpestfc.hu-nak a sérültek állapotáról.

- Mucsányi Márk kihagyását követően ismételten részt vesz az edzéseken. Ahogy erőnléti állapota megengedi ismételten teljes edzésmunkát végezhet a csapattal. Fehér Csanád SC ízületi sérülésének rehabilitáció jól halad, lényegében csak a kontakt edzések alól kap felmentést, az ütközéseket még kerülnie kell, de biztatóan alakul a gyógyulása. Stefan Jevtovski térdsérülése kapcsán a közvetlen sérülés utáni rehabilitációs munkát végzi - egyelőre még nem dőlt el, hogy műtéti megoldás szükséges lesz-e, ez nemsokára az ízület stabilitását ellenőrző tesztek során fog körvonalazódni.

Korábban a sérültek listáján szerepelt három játékos, Giorgi Beridze, Junior Tallo és Fernando Viana már a csapattal edzenek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz