Edzőváltás Újpesten, Vignjevic lemondott – sajtóhír

Szerb sajtóhírek szerint lemondott az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic, miután az újrakezdés utáni vereségekkel a lila-fehérek nagyon közel kerültek a kiesőhelyekhez az NB I-ben.
Csakfoci Admin 2020. június 1., hétfő 14:00
Szerb sajtóhírek szerint lemondott az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic, miután az újrakezdés utáni vereségekkel a lila-fehérek nagyon közel kerültek a kiesőhelyekhez az NB I-ben.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 1., hétfő 14:00

Szerb sajtóhírek szerint lemondott Nebojsa Vignjevic, az Újpest FC 2013 óta regnáló vezetőedzője.

A belgrádi Sportski Zurnal hétfői nyomtatott számában arról ír, hogy a Kisvárda elleni szombati bajnokit 1-0-ra elveszítő újpestiek trénere közös megegyezéssel távozik a Megyeri útról, miután a lila-fehérek az NB I újrakezdése után mindkét mérkőzésükön pont nélkül maradtak, és csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetik, hogy a még épp bennmaradó, 10. helyen állnak az élvonal tabelláján.

A lap szerint az új vezetőedző bemutatása a héten várható.

 

Olvastad már?
Vignjevic 3 hónap alatt másodszor mondott le – a háttér az újpesti edzőváltásról
Nebojsa Vignjevic az elmúlt három hónapban másodszor mondott le a vezetőedzői posztjáról, mielőtt a mai napon végleg elváltak útijai az Újpesttől. Cikkünkben az edzőváltás hátterét vizsgáltuk forrásaink segítségével.
Elolvasom

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz